Jump to content
IGNORED

Bad Music koncerti

bad music for bad people

Recommended Posts

Posted
4 Jul 2008 20:00 Wire @ Rokaj Festival Zagreb :lol: on topic> karta kupljena.
ma, taj rokaj fest su neki prevaranti kao onaj vulin ili vujin sto je, satro, organizovao neki festival u zrenjaninu proslog leta. pitaj boga hoce li nesto od tog festivala da bude jer je, kako moji izvori iz zabrega kazu, ekipa koja to radi ultra neozbiljna (hahaha, glavni je stos sto su u fazonu da sva veca imena plate posle nastupa!! pa to ne radim ni ja sa mojim nikadcuo bendovima!!).inace, od danas GO4 bilbord stoji ispred skc-a, a karata ima na blagajni skca i na svim prodajnim mestima eventima i bilet servisa. pretprodajna cena - 2000 din.
Posted
inace, od danas GO4 bilbord stoji ispred skc-a, a karata ima na blagajni skca i na svim prodajnim mestima eventima i bilet servisa. pretprodajna cena - 2000 din.
ajde sacuvaj par karata
Posted
ajde sacuvaj par karata
nemoguce. jedino da nekome ovde javis da ti kupi.
Posted

...a i u petak, 2. maja od 20:00!!

Posted

...a od 11 do iza ponoci: gang of four + shellac + .357 string band

Posted

sutra u 'dole na uglu' (radio b92), kod zikice simica, 2 sata go4! trebalo bi da bude i jedno 30-45 min o shellac!!

Posted

jos ne mogu da verujem ko vam dolazi, a ja nisam tamo...

Posted

ni ja..u danasnjem blicu najava certa i pored slika RATM :rolleyes: eh ti blic veseljaci

Posted
jos ne mogu da verujem ko vam dolazi, a ja nisam tamo...
Hbga Kiriću, pusti koncerte, vidi našta tamo liči sve ostalo :ph34r:
Posted

hehe, video sam i digao ruke...

Posted
samo se vi tesite, drugari cool.gif
:lol: Znaš šta, na koncertima vam definitivno zavidim!
Posted

rekose na b92 da otkazali Dave Allen i Hugo Burnham ?!??jebiga, ja vec uzeo karte

Posted

aj neka me demantuje neko ... cuo sam samo kraj kad rece voditelj .....dolazim izdaleka angry.gif

Posted
aj neka me demantuje neko ... cuo sam samo kraj kad rece voditelj .....dolazim izdaleka angry.gif
Поштовани,На првом каналу Јавног сервиса Србије ћете, око 20:40, моћи пратити конференцију за новинаре на којој ће се, управо тим поводом, посленицима седме силе обратити портпарол доскографско-промотерске куће БМ4БП. Укључење се очекује недуго након што корпорацијски млазњак слети на сурчински аеродром. Хвала на разумевању.