Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ja 4. sezonu preskočio, ostale sam odgledao.

Baš bih mogao da se vratim….

• Replies 574
  • Views 63.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Bindzujem sa hanumom, po prvi put, i oduševljen sam. Evo sad ostala još 4 sezona.

Možete i petu da preskočite komotno.

• 2 weeks later...

Odgledao 4, pogledaću na silu i petu. Prva sezona me izula,.ostale ne znam koju sam brže premotavao

• 2 weeks later...

Tek sam se sada nakanio da gledam - obožavao sam film, ali mi serija nekako nikada nije došla na red do sada. Stigao do pred kraj treće i sve mi odlično. Još nisam odgledao treću, pa ne bih da sudim koja mi je bolja 2 ili 3ća.

Nego, da posle x godina odgovorim na neke prigovore na neuverlive scene kako neki tvrde.

On 15. 1. 2020. at 10:56, I*m with the pilots said:

kako je Juri iz 21. veka isti Juri kao onaj sa pocetka Stazi ispitivanja...?

Nije isti lik. Na ispitivanju je neki nesrećnik koji ima 40ak godina i čija je jedina krivica da živi na adresi na kojoj policijska evidencija kaže da tu stanuje Juri. Ima i ženu koja je policajce ponudila kafom. Ali stazijevac mu kaže - "Ne tvrdiš valjda da država greši. Ti si Juri, imaš 20 godina i ubio si svoju devojku. To su činjenice, a ovo što ti meni pričaš je samo neka priča. Od tebe se očekuje samo da priznaš."
Serija je smeštena 22 godine posle ispitivanja kad bi juri imao 42 godine - što se uklapa. A onaj nesretnik sa ispitivanja možda još trune u zatvoru i ima 60+ godina.

Isto za indijanca iz 2ge sezone koji je odmah preko fara našao kola. Otišao u najbliže mesto i u jedini auto-servis tamo - zašto vam je to neuvjerlivo. A advokat koji se tamo zatekao zvao policajca koji je došao i zaključio da se priča o udaru u drvo ne poklapa sa štetom. I svi su znali čije je auto.
Mada naravno slažem se da nije uverljiva policijska drama - to joj nije ni cilj.