January 21Jan 21 Odgledao 4, pogledaću na silu i petu. Prva sezona me izula,.ostale ne znam koju sam brže premotavao
February 2Feb 2 Tek sam se sada nakanio da gledam - obožavao sam film, ali mi serija nekako nikada nije došla na red do sada. Stigao do pred kraj treće i sve mi odlično. Još nisam odgledao treću, pa ne bih da sudim koja mi je bolja 2 ili 3ća.Nego, da posle x godina odgovorim na neke prigovore na neuverlive scene kako neki tvrde.On 15. 1. 2020. at 10:56, I*m with the pilots said:kako je Juri iz 21. veka isti Juri kao onaj sa pocetka Stazi ispitivanja...?Nije isti lik. Na ispitivanju je neki nesrećnik koji ima 40ak godina i čija je jedina krivica da živi na adresi na kojoj policijska evidencija kaže da tu stanuje Juri. Ima i ženu koja je policajce ponudila kafom. Ali stazijevac mu kaže - "Ne tvrdiš valjda da država greši. Ti si Juri, imaš 20 godina i ubio si svoju devojku. To su činjenice, a ovo što ti meni pričaš je samo neka priča. Od tebe se očekuje samo da priznaš."Serija je smeštena 22 godine posle ispitivanja kad bi juri imao 42 godine - što se uklapa. A onaj nesretnik sa ispitivanja možda još trune u zatvoru i ima 60+ godina.Isto za indijanca iz 2ge sezone koji je odmah preko fara našao kola. Otišao u najbliže mesto i u jedini auto-servis tamo - zašto vam je to neuvjerlivo. A advokat koji se tamo zatekao zvao policajca koji je došao i zaključio da se priča o udaru u drvo ne poklapa sa štetom. I svi su znali čije je auto.Mada naravno slažem se da nije uverljiva policijska drama - to joj nije ni cilj.