Mil@n Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 što uošte nije nerealno u stvarnom životu Za onakve slučajeve ne, čovek je pobio 30+ ljudi i ostavio iza sebe gomiletinu dokaza. Nije da je zgazio jednog kolima, pa se izvukao.
Mil@n Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Druga sezona fenomenalna, fotografija + režija + muzika razbijanje.
mlatko Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 + mekgregor fejluje opasno - strci, glumata, smeta. jeste malo utisak da je otaljavan ali takve likove igra... malo mi zao sto je stradao brat umesto da pruzme imperiju a ne "brat", ali za to bi trebalo mnogo vise epizoda predvidjam nekakvo suceljavanje dve glavne glumice u sledecoj epizodi i odmotavanje...
Zico Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 Kako je Varga odvratan... Ajde sto povraca posle svakog jela i izgleda ne pere zube, ali kad je krenuo onim srafcigerom da cacka te iste raspale zube
mraki Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 Odgledao drugu sezonu maltene u dahu, dosta nakon prve. Odlična zaista, odavno nisam tako uživao gledajući nešto. Fenomenalni likovi, pre svega Peggy i muž joj. Čekaću da se završi emitovanje treće pa ću onda pogledati sve, taman do tad imam novu sezonu House of Cards.
gagilija Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Kako je Varga odvratan... Ajde sto povraca posle svakog jela i izgleda ne pere zube, ali kad je krenuo onim srafcigerom da cacka te iste raspale zube da, grozan. nisam znala da ima i muskaraca bulimicara
maheem Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Grozno je sjajan :D Jebeno remek delo. Ne sećam se soundtreka iz prve sezone al u drugoj i trecoj je fenomenalan
copkillah Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Kidali su u svakoj sezoni, ako dobro pamtim Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
maheem Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 Mr Wrench i Yuri ko Alien VS Predator i onda ona kuglana iz Lebovskog ko da je Lynch režirao
mlatko Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 Bas sad sam na toj sceni, nisam jos siguran da sam razumeo ceo smisao. malo nategnuto... ali da je est(a/e)ticno, jeste.
maheem Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 Daleko od toga da sam razumeo, al to je verovatno opet uplit više sile poput NLOa u drugoj sezoni. Malo biblije i omaž Lynchu. Mislim da je zbog toga odabran Ray Wise da glumi lika u scenografiji Velikog Lebovskog. Guglanjem saznajem da je ime njegovog karaktera zapravo ime lutajućeg jevrejina (Wandering Jew) iz biblije i drugih mitova. Onu priču koju je ispričao Juriju nisam guglao. Počeo sam da gledam The Leftovers i obe serije su mi moderna biblija i mitologija u sadašnjem vremenu
Dark Wader Posted June 11, 2017 Posted June 11, 2017 Bas sad sam na toj sceni, nisam jos siguran da sam razumeo ceo smisao. malo nategnuto... ali da je est(a/e)ticno, jeste. Pa ono metempsihoza... good Vs evil... enivej... best season yet...muzika, brutalno---
Indy Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Kako je Varga odvratan... Ajde sto povraca posle svakog jela i izgleda ne pere zube, ali kad je krenuo onim srafcigerom da cacka te iste raspale zube +milion. Skoro mi se ne gleda u ekran kad je on na njemu.
bosque Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 LOL gadan je skroz a ko je ovaj momak gluvi ? on se pojavio na pocetku sezone ? akcija u prvoj polovini osme, do bara, je pokidala :)
Recommended Posts