Jump to content

Featured Replies

što uošte nije nerealno u stvarnom životu

Za onakve slučajeve ne, čovek je pobio 30+ ljudi i ostavio iza sebe gomiletinu dokaza. Nije da je zgazio jednog kolima, pa se izvukao.

Druga sezona fenomenalna, fotografija + režija + muzika razbijanje. 

+ mekgregor fejluje opasno - strci, glumata, smeta.

jeste malo utisak da je otaljavan ali takve likove igra...

malo mi zao sto je stradao brat umesto da pruzme imperiju a ne "brat", ali za to bi trebalo mnogo vise epizoda

predvidjam nekakvo suceljavanje dve glavne glumice u sledecoj epizodi i odmotavanje...

Kako je Varga odvratan...

Ajde sto povraca posle svakog jela i izgleda ne pere zube, ali kad je krenuo onim srafcigerom da cacka te iste  raspale zube  :puke:

Odgledao drugu sezonu maltene u dahu, dosta nakon prve. Odlična zaista, odavno nisam tako uživao gledajući nešto. Fenomenalni likovi, pre svega Peggy i muž joj. :lolol:

Čekaću da se završi emitovanje treće pa ću onda pogledati sve, taman do tad imam novu sezonu House of Cards.

Ajde sto povraca posle svakog jela i izgleda ne pere zube, ali kad je krenuo onim srafcigerom da cacka te iste  raspale zube  :puke:

da, grozan. nisam znala da ima i muskaraca bulimicara

Grozno je sjajan :D

Jebeno remek delo.

Ne sećam se soundtreka iz prve sezone al u drugoj i trecoj je fenomenalan

Kidali su u svakoj sezoni, ako dobro pamtim

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

• 2 weeks later...

Mr Wrench i Yuri ko Alien VS Predator i onda ona kuglana iz Lebovskog ko da je Lynch režirao

Bas sad sam na toj sceni, nisam jos siguran da sam razumeo ceo smisao. malo nategnuto...

ali da je est(a/e)ticno, jeste.

Daleko od toga da sam razumeo, al to je verovatno opet uplit više sile poput NLOa u drugoj sezoni.

Malo biblije i omaž Lynchu. Mislim da je zbog toga odabran Ray Wise da glumi lika u scenografiji Velikog Lebovskog. Guglanjem saznajem da je ime njegovog karaktera zapravo ime lutajućeg jevrejina (Wandering Jew) iz biblije i drugih mitova. Onu priču koju je ispričao Juriju nisam guglao.

Počeo sam da gledam The Leftovers i obe serije su mi moderna biblija i mitologija u sadašnjem vremenu

Bas sad sam na toj sceni, nisam jos siguran da sam razumeo ceo smisao. malo nategnuto...

ali da je est(a/e)ticno, jeste.

Pa ono metempsihoza... good Vs evil...

enivej... best season yet...muzika, brutalno---

+milion. Skoro mi se ne gleda u ekran kad je on na njemu.  

LOL

gadan je skroz

a ko je ovaj momak gluvi ? on se pojavio na pocetku sezone ?

akcija u prvoj polovini osme, do bara, je pokidala :)