October 1, 20168 yr Fatali sa kruskama ispao mnogo bolji nego sa breskvama. Dodao i malo zutih slatkih paprika da dobijem na kolicini.
October 1, 20168 yr kolko se oseti ukus fatalija u sosu? (ja sam pravio od noname ljutih papricica, i uvek osetim samo ukus voca, ljutinu paprike, ali od ukusa paprike ni traga)
October 1, 20168 yr Oseti se ali moras staviti bar 10 komada bez preterivanja sa b lukom ili zacinima
October 1, 20168 yr Vrlo se oseti. Fatali ima bas dominantan ukus. Po ovom receptu sam pravio. Samo fatali umesto habanera i kruske umesto bresaka. Slatke paprike iskljucivo zute zbog boje sosa edit: sledecu turu cu staviti limunov sok umesto sirceta. Tek treba da pravim sosove od raznih habanera i pièce de résistance - pimenta jolokia. Mislim da ce ghost bez voca mada bi njima svakako trebalo nesto da ih ublazi :) Edited October 1, 20168 yr by katamaran
October 2, 20168 yr Možda malo mašim temu ali ajde ovde da pitam, pošto je došlo da "sudara titana" : Ako pečene paprike hoću da zamrznem, da li je bolje sa garavim sastojcima ili da ih oljuštim i očistim? ....shit has hit the fan...
October 8, 20168 yr U Tempu kod Ade konacno iskopao Pemy ancho. Cak je i tamo bila poslednja flasa Malo neobican ukus al mi se svidja. Ima fin burn.
October 8, 20168 yr U Tempu kod Ade konacno iskopao Pemy ancho. Cak je i tamo bila poslednja flasa Drago mi je da si ga konacno nasao, meni je za tu cenu odlican za razliku od heinzovog habanera koji je vise kiseo nego ljut a i kosta. Slucajno poslato sa Tapatoka
October 8, 20168 yr Pemy je definitivno odlican value for money. Vrhunski sos za 150 kinti. I za Hajncov habanero se slazem. Ne pamtim kad sam ga poslednji put upotrebio. Njihov halapenjo nije los. Edited October 8, 20168 yr by katamaran
October 16, 20168 yr edit: sledecu turu cu staviti limunov sok umesto sirceta. Nece vise sirce videti mojih sosova. Daleko lepsi ukus sa limunovim sokom. Uopste nisam obracao paznju na boje pa sam stavio 8 orange habanero, 3 mustard habanero i 3 bela habanercica, zeleno-crvene slatke paprike, kruske.... Na kraju ispalo narandzasto ko habanero :)