Moća Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Droooooooollllll Sent from my Le X620 using Tapatalk
katamaran Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Fatali sa kruskama ispao mnogo bolji nego sa breskvama. Dodao i malo zutih slatkih paprika da dobijem na kolicini.
Zverilla Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 kolko se oseti ukus fatalija u sosu? (ja sam pravio od noname ljutih papricica, i uvek osetim samo ukus voca, ljutinu paprike, ali od ukusa paprike ni traga)
Haralampije Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Oseti se ali moras staviti bar 10 komada bez preterivanja sa b lukom ili zacinima
katamaran Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 (edited) Vrlo se oseti. Fatali ima bas dominantan ukus. Po ovom receptu sam pravio. Samo fatali umesto habanera i kruske umesto bresaka. Slatke paprike iskljucivo zute zbog boje sosa edit: sledecu turu cu staviti limunov sok umesto sirceta. Tek treba da pravim sosove od raznih habanera i pièce de résistance - pimenta jolokia. Mislim da ce ghost bez voca mada bi njima svakako trebalo nesto da ih ublazi :) Edited October 1, 2016 by katamaran
Frank Pembleton Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Možda malo mašim temu ali ajde ovde da pitam, pošto je došlo da "sudara titana" : Ako pečene paprike hoću da zamrznem, da li je bolje sa garavim sastojcima ili da ih oljuštim i očistim? ....shit has hit the fan...
katamaran Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 U Tempu kod Ade konacno iskopao Pemy ancho. Cak je i tamo bila poslednja flasa Malo neobican ukus al mi se svidja. Ima fin burn.
stajebrebilo Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 U Tempu kod Ade konacno iskopao Pemy ancho. Cak je i tamo bila poslednja flasa Drago mi je da si ga konacno nasao, meni je za tu cenu odlican za razliku od heinzovog habanera koji je vise kiseo nego ljut a i kosta. Slucajno poslato sa Tapatoka
katamaran Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 (edited) Pemy je definitivno odlican value for money. Vrhunski sos za 150 kinti. I za Hajncov habanero se slazem. Ne pamtim kad sam ga poslednji put upotrebio. Njihov halapenjo nije los. Edited October 8, 2016 by katamaran
renne Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Skroz ok, pogotovo za 160 dinara, halapenjo, feferoni i tako to
Frank Pembleton Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Des kupio? ....shit has hit the fan...
katamaran Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 edit: sledecu turu cu staviti limunov sok umesto sirceta. Nece vise sirce videti mojih sosova. Daleko lepsi ukus sa limunovim sokom. Uopste nisam obracao paznju na boje pa sam stavio 8 orange habanero, 3 mustard habanero i 3 bela habanercica, zeleno-crvene slatke paprike, kruske.... Na kraju ispalo narandzasto ko habanero :)
Recommended Posts