dig_chohano Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 (edited) izvini, moram da pitam, tebe kao zubara teraju da se oblacis formalno, ili radis nesto drugo? Moram da vadim zube u sakou a ranu tamponiram kravatom. P.S. Trust ima odličnu strategiju. Edited April 13, 2014 by dig_chohano
trustno1 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 a ja mislila da sam bash fiiina ^_^ Mislim da je mislio na mene. Znaš, sa mnom se ovde ljudi, prosto, nisu slagali. Nije da mi je neko stavljao reči u usta.
trustno1 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 P.S. Trust ima odličnu strategiju. Hvala, dig. Kad ti to kažeš, to ima težinu.
gospa buba Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Mislim da je mislio na mene. Znaš, sa mnom se ovde ljudi, prosto, nisu slagali. Nije da mi je neko stavljao reči u usta. znam da je mislila. nije ti dobra metodologija, morash malo da se relaksirash. mi smo svi vecinom opasni zajebanti.
rajka Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 meni kad je zlo, obichno ne gledam sta je dobri doktor ogrnuo, imam neke druge obaveze. chak pustim i da me pipaju, sto inache ne dam ^_^ pa ja sam se zapravo svo vreme pitala kako oni pregledaju pacijente (meni je samo trebao recept). ovaj formalno obuceni je izgledao kao da nema sanse da podigne ruke dovoljno da recimo nekom napipa grlo. ovaj u pantalnoma je jedva hodao. inace mi svejedno kako se ljudi oblace, ali ovo je bas delovalo neudobno za obavljanje posla.
dig_chohano Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Hvala, dig. Kad ti to kažeš, to ima težinu. Ok, nastavićeš sa teenage durenjem ili planiraš da izneseš nove argumente? Ja se baš potrudio da napišem dugačak post jutros kako bi nastavili debatu, al uzalud :(
rajka Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 (edited) zasto ovakva reakcija? izvinjavam se, sta god da sam rekla pogresno. edit: izbrisala sam originalni post. jos jednom, izvini. Edited April 13, 2014 by rajka
gospa buba Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 pa ja sam se zapravo svo vreme pitala kako oni pregledaju pacijente (meni je samo trebao recept). ovaj formalno obuceni je izgledao kao da nema sanse da podigne ruke dovoljno da recimo nekom napipa grlo. ovaj u pantalnoma je jedva hodao. inace mi svejedno kako se ljudi oblace, ali ovo je bas delovalo neudobno za obavljanje posla. a pa to svakako. podigne ruke do vrata i krrrc-shrrrr. ode shav -_-
dig_chohano Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 zasto ovakva reakcija? izvinjavam se, sta god da sam rekla pogresno. Kakva? Izvini što ne nacrtah smajlija, nisam ništa loše mislio. Samo mi se činilo da je odgovor jasan i pre postavljanja tog pitanja iz svega što sam prethodno napisao.
trustno1 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Ok, nastavićeš sa teenage durenjem ili planiraš da izneseš nove argumente? Ja se baš potrudio da napišem dugačak post jutros kako bi nastavili debatu, al uzalud :( E, dag, ovo ti je apsolutno nenadjebiva strategija, optuži me da se teenage durim umesto da iznosim argumente.
dig_chohano Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 I ja tako mislim. Možeš li me uputiti ka jednom argumentu u tvojim današnjim postovima?
trustno1 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 a pa to svakako. podigne ruke do vrata i krrrc-shrrrr. ode shav -_- Jednom sam bila kod istog lekara u razmaku od mesec dana i on je oba puta imao istu ogromnu braon fleku na mantilu. To me je smorilo jer je delovalo kao da ne pere baš taj mantil. Ali sve dok lekar obavlja svoj posao kako treba, ako ga dužina njegovih noktiju ne sprečava da obavlja dobro svoj posao, sve dok je sve što treba da bude sterilno sterilno itd, šta koga briga kako se lekar oblači, da li moj debeli ginekolog nosi haltere i štikle ili komotne pantalone? Malograđanski je primećivati takve stvari ako ne utiču na njegovo obajvaljanje posla.
trustno1 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 I ja tako mislim. Možeš li me uputiti ka jednom argumentu u tvojim današnjim postovima? Ne.
Recommended Posts