Jump to content
IGNORED

Letovanje planovi i iskustva

halloween

Recommended Posts

Posted
20 minutes ago, bags said:

Moj utisak iz dva bubble-a (drugi roditelji iz skole i poslovni ) da ce ove godine da padaju rekordi. I pored masivnih poskupljenja ljudi su totalno spremni za trosenje kao nikad pre. Cak i najveci sparpaketi ne stede tj. svako gura do maksimuma sto pre nikada nije bio slucaj. 

Što se tiče Srbije, totalno kontra.

Iz razgovora sa ljudima iz turističkih agencija - za sve polaske imaju last minute ponude sa dobrim sniženjima, u državnim firmama nude otplate na 24 meseca... 

• +1 1
Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

na vis odlaze hipsteri sa lovom, nema tamo cheapo

:cry:

Malo sam kopao sinoc, sve sto je iole povoljno je bukirano. Mozda me ukenja nesto u kopanju u narednim danima.

Posted
2 hours ago, Profesionalac said:

Što se tiče Srbije, totalno kontra.

Austrijanci ( a i drugi stranci)  trose procentualno puno manje na odmor nego mi. Naravno i zbog vecih plata, ali najvise zbog kulture.

Medjutim ove godine ljudi se otvaraju i za taxi, parking na aerodromu, rentacar, dodatni dani, dobri hoteli. Bas velika promena.

• +1 3
Posted
1 hour ago, bags said:

Austrijanci ( a i drugi stranci)  trose procentualno puno manje na odmor nego mi. Naravno i zbog vecih plata, ali najvise zbog kulture.

Medjutim ove godine ljudi se otvaraju i za taxi, parking na aerodromu, rentacar, dodatni dani, dobri hoteli. Bas velika promena.

Bice skoro propast sveta itd. Mozda osecaju tu vrstu neke nervoze.

Posted
11 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

na vis odlaze hipsteri sa lovom, nema tamo cheapo

:cry:

Kao neko ko je u prošlom veku imao porodičnu kuću u Visu, na Visu, Vis i cheap ne idu u istoj rečenici... to je sada hype destinacija za lovarne turiste, jahtaše, strance...

Posted

Cala mesquida, Majorka

PXL_20230704_1254172252.thumb.jpg.11e88c9fe24d1b907a5e83935aeb7c1a.jpg

Mozda na prvi pogled deluje da je guzva ali je stvarno ok. More savrseno.

• +1 3
  • Wub 4
Posted

Jel se isplati za 10 dana letovanja u turskoj, uzimati njihovu karticu?

....shiit has hit the fan.

Posted

Jel imate neki predlog za kraj jula gde nije prevruce da se letuje a da opet moze da se brcka?

Posted
40 minutes ago, munze said:

Baltik?

:unsure:

Bio vec, ne hvala.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
15 hours ago, Shan Jan said:

Jel imate neki predlog za kraj jula gde nije prevruce da se letuje a da opet moze da se brcka?

Samo jedan odgovor - Turska.

Ja sam jednom bila u Kusadasiju, iako jeste prevruce zbog niske vlaznosti vazduha i nekog vetra koji je stalno prijatno duvkao, prijatnije je bilo 10 puta nego bilo koje letovanje na Jadranu, ili chak Bugarskoj.

E sad tamo sam bila pre tachno 10 godina i moze biti da se klima u medjuvremenu promenila, ako bi razmisljao o Turskoj proveri ti ovo prvo.

14 hours ago, munze said:

Baltik?

Bukvalno :D

Posted

E ja za Tursku imam suprotna iskustva, doduse malo dalje na istok. Alanja recimo preko leta kida koliko je sparna. 

Razmisljam se o Kanarskim ostrvima, tamo je vecito prolece a nisu toliko skupe karte.

Posted
2 minutes ago, Shan Jan said:

Razmisljam se o Kanarskim ostrvima, tamo je vecito prolece a nisu toliko skupe karte.

Plus imaš besplatan smeštaj.

• Haha 2
Posted
Just now, Milošica said:

Plus imaš besplatan smeštaj.

Mislis da se uvalim @Lancia ? :naughty:

• +1 1