SleeperSleep Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Uh, dok onda razveze sve po hotelima, 4h. Duplo duže nego srb-tur. da, ume to bas da potraje. Link to comment
wall Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 da, ume to bas da potraje. Moram priznati da je to jedan od razloga što su mi Antalija i gr.ostrva privlačnija. Link to comment
SleeperSleep Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 grcka ostrva su meni privlacnija iz mnogo razloga :) Link to comment
wall Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Meni dobro i taj potez Antalij-Alanja. Istina drugačiji koncept odmora, nije za mlade. :D Link to comment
Frank Pembleton Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Ja sam pre 10-ak godina poslom "protrčao" kroz onu regiju gde OluDeniz i to mi se učinilo kao raj na zemlji. Jel neko bio tamo? Poslato sa WC šolje by BVK Link to comment
ivy Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 (edited) bila ja ali mi smo isli da letimo pa sam se uglavnom po ceo vozala gore na planinu,treba oko 1sat da se popne na 2000m a mi smo isli po dva puta a ostatak dana videla otprilike ovako pa ti ne mogu nista detaljnije reci ali sad da idem..ima jedna mala uvala u kojoj se kampuje na plazi... e da, i ne treba ici pre oktobra jer izgore..mi bi u oktobru pa je bilo 30c i kupali smo se svaki dan..legende kazu da je preko leta 50.. Edited June 7, 2015 by ivy Link to comment
Аврам Гојић Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 ali sad da idem..ima jedna mala uvala u kojoj se kampuje na plazi... Butterfly Valley. Probacu da to vidim ove godine. Link to comment
ivy Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Butterfly Valley. Probacu da to vidim ove godine. e jeste,ziv bio..a ako vec budes tu u podnozju ne propusti let u tandemu odgore ,to je must! Link to comment
ivy Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 e nemam pojma.. da,cena moze biti problem..ja uvek zaboravim da to kosta :( dobro onda se bar popni na planinu.. i sam put dzipom do gore je adrenalinski sok(sa 0 do 2000mnv),a to nije skupo..meni trebalo pola sata da se smirim a kao dosli tu da polecemo Link to comment
Аврам Гојић Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 ma samo da stignem u tu regiju pa ce nesto vec biti lep je taj deo Turske, a tamo je dosta lako naci delove obale koji pripadaju nacionalnim parkovima i gde nema nikakvog razvoja. Link to comment
belch Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 mi ćemo do mora preko bosne biciklima, ovo će biti okvirna ruta znači uz drinu pa uz neretvu najviše se radujem tjentištu i mostaru Link to comment
Recommended Posts