kim_philby Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 sori malo sam pao s marsa :D Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Aion Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Bolje da si pitao: "Zasto ga sahranjuju u porti, zar Tesla nije bio ateista?"
kim_philby Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 ma odnos spc prema tesli je uvek bio cudan. neka narodna religija, dete groma, i svetac elektriciteta. lik iz stipova alena mura i vorena elisa. u nyc se u dvoristu srpske crkve st. sava se gledaju, koliko se secam, biste nikolaja i tesle. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Aion Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Poznato je da Tesla fascinira najrazlicitije cudake u celom svetu, ne samo u Srbiji.
Venom Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Najveca pocast koju bi Srbi mogli da ucine Tesli je da se vise brinu o sebi, vise uce i vise rade na sebi; a manje prizemnim i banalnim. Kao sto je sve ovo. Ali od toga naravno nema nista, ni sada, kao ni onda, jer onda ne bi umro kao Amerikanac srpskog porekla. I naravno pravoslavne vere.
kim_philby Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Poznato je da Tesla fascinira najrazlicitije cudake u celom svetu, ne samo u Srbiji. fakat ali ovde je ipak drugacije. ne samo da je intenzivnije vec ima i jasnu politicku platformu. tamo su to neki fringe kultovi ili ljudi fascinirani jednim specificnim nervnim slomom modernosti.
bergasa19 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 To Toma gura bez obzira na izbore. Toma zajedno sa crkvom proizvodi ideologiju. Po ovo društvo to je opasniji miks od hiljadu vučića.
Indy Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Koliko vidim, otimačina urne je dil između SPC i Vlade Srbije. (Ne da mislim da su Vučić i Toma od različitog štofa).
Hella Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 To Toma gura bez obzira na izbore. Toma zajedno sa crkvom proizvodi ideologiju. Po ovo društvo to je opasniji miks od hiljadu vučića. imam čudnovat utisak da oćeš da kažeš da toma - uprkos tome što je postao predsednik i ušao u sistem - nije postao bezopasniji
bergasa19 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Jebiga kad neće niko, moram ti nešto šapnuti. Postao si mnogo dosadan.
DarkAttraktor Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 fakat ali ovde je ipak drugacije. ne samo da je intenzivnije vec ima i jasnu politicku platformu. tamo su to neki fringe kultovi ili ljudi fascinirani jednim specificnim nervnim slomom modernosti. :D
Hella Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Jebiga kad neće niko, moram ti nešto šapnuti. Postao si mnogo dosadan. možeš samo da me šutneš u fasciklu
Recommended Posts