Jump to content

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

Featured Replies

Jeste, pre nekih pola sata.. Dobro su okasnili.. :D

uzbudilnik  :heart:

dobra im mjuza

raza mihajlovic  :rolf:

slušam ih već par jutara, dakle u oriđiđi nepodkostavanom obliku, i i uprkos diskutabilnosti jutarnjih programa mogu da kažem da je ovo dobar radio show

raza mihajlovic  :rolf:

to nešto na račun fizičkog izgleda Raze Mujanović? Hehe, neka se spreme onda na Symetov pravedni gnev...

slušam ih već par jutara, dakle u oriđiđi nepodkostavanom obliku, i i uprkos diskutabilnosti jutarnjih programa mogu da kažem da je ovo dobar radio show

ma da,dobri su i ujutru,nisu napadni iz radija a ima se sta cuti,mjuza,za standarde danasnjih radio stanica,izuva!!bas prijaju,a ja ujutru nisam za ljude ni za zvuke ni misli..

danas sa zakašnjenjem slušam jučerašnju emisiju sa pričama o maji i gastronomskim mapama.

mrčo, ako lurkuje, da pogleda diners, drive-ins and dives sa food networka (jubitu ima cele emisije). ja po njima planiram svoju predstojeću americanu  ^_^

Edited by Joshua

ne znam ko je i dal je uopste iko na b92 zaduzen za kacenje podcastova, ali ako jeste, samo da mu pozelim, za taj rudarski posao, jednu kafu flegmusu i ispasu na ikarovim pasnjacima.

ako je doticna osoba sprecena iz nekog razloga, isto zelim prvom sledecem koji je za to odgovoran.

koliko je jako bilo ovo sa koncertom ane bekute :lol:

Bakute valjda   :lolol:

Niko da čestita rođendan malim ljudima iz radia. Pa srećna vam trogodišnjica drugari, i dalje ću vas slušati u redovnom podcastovanom terminu.

Aj uzdravlje i samo segsi, teligentno! 

Moram se pohvaliti da ja jesam,... i to alive, SMS-om od 15 dindzi.

Procitali mali ljudi iz radia zelje i pozdrave u Djet-Set-u  :wub:

najbolje iz 2013.

:rolf:

ceo, a ne samo ovo sto mi se zaglavilo na 10. minutu, pa ne umem da pustim ispocetka.

Edited by darling

EKV  :fantom: