ToniAdams Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 nemoj tako ipak su napisali na zgradi stop genocidu u palestini
copkillah Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 U međuvremenu, u TC Big na video panelima idu fotografije otetih uz zahtev da se oni oslobode, što je apsolutno u redu, kao što je i u redu da neko na tom istom objektu ispiše "Free Palestine".
BWA Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 On 2. 11. 2023. at 12:08, Patty Lee said: Joj, ja volim da ih slušam ali ne, lol, definitivno ne. Sad sam izrovarila, u ep. od ponedeljka (30.10.) priča o Sajmu knjiga pa kaže u jednom momentu da su Free Palestine i Živeo Ratko Mladić ljudi ista ekipa, da Palestinu podržavaju ili antisemiti ili desničari-populisti, i da ljudi biraju koga će da podrže u ovom sukobu kao što biraju seriju na Netflixu pa dok je serija u trendingu dotle traje i podrška. Eto. Jbg. Kako onda objasniti da Mile Međed podržava Izrael...
ToniAdams Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 2 hours ago, copkillah said: U međuvremenu, u TC Big na video panelima idu fotografije otetih uz zahtev da se oni oslobode, što je apsolutno u redu, kao što je i u redu da neko na tom istom objektu ispiše "Free Palestine". ček ovo ozbiljno? kome su upućene te poruke?
Defunctus Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 Svratio sam na temu da bih pitao zasto se u Alarmu izbegava tema Palestina kad je svaka politicka tema do sad uredno ispracena, kad ono imam sta da vidim. 1
copkillah Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 1 hour ago, ToniAdams said: ček ovo ozbiljno? kome su upućene te poruke? 1 hour ago, Venom said: Virtue signaling Pa ne baš, Izraelci to drže pa je razumljivo odakle to dolazi, znači nije virtue signaling, mada ne znam kakav tačno efekat misle da će da postignu, osim što postaju legitimne mete za pomenute grafite. 2
Eleniko Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 (edited) jevreji tj izraelci drže tc big a ambasada ima spisak svih izraelaca u srbiji, što im teško da ih podseti na patriotsku dužnost isto ko i jevrejsku općinu pre neki dan kad su puštali balone za oslobađanje talaca, šio mi ga đura živ nisam da vidim šta je smokvica smislila Edited November 3, 2023 by Eleniko 1
SNARC Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 (edited) 33 minutes ago, Eleniko said: živ nisam da vidim šta je smokvica smislila Spoiler edit - Pardon, ovo je breskvica...omasih voce Edited November 3, 2023 by SNARC 1 1
Defunctus Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Danas je u Alarmu bio osvrt na temu Izrael/Palestina sa zakljuckom da je invazija na Gazu besmislena, zlocin kao odgovor na zlocin.
copkillah Posted February 16 Posted February 16 Ubistvo Zapada ga je ozbiljno skrenulo sa koloseka, nadam se da će ovo bolje da podnese. 2
Recommended Posts