salerokada Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 (edited) glup sam... Edited February 21, 2014 by salerokada
darling Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 (edited) Mlađa i Daško: Neuspešni, a popularni! :) Edited February 21, 2014 by darling
giuseppe Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 Ne kontam uopšte kakav je problem sa podcastom... ko kad bi pitao "ko će da se petlja sa youtube". Odeš na određenu stranicu i klikneš play.
Hella Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Mlađa i Daško: Neuspešni, a popularni! :) - Intervju sa Mlađom i Daškom objavljen je u aktuelnom broju magazina "Lepota i zdravlje"
Pontijak Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 ma bice u buducnosti i neki projekat za grand ili slicnu produkciju kako je krenulo od glorije i lepote i zdravlja
giuseppe Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 Da, to je to, Mrčo se više nikad neće vratiti ovamo... Lepota i zdravlje ftw!
Pontijak Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 pa ovde mu je bila samo odskocna daska za popularnost
darling Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 (edited) ne znam sta je tu za cuditi se. dasko je godinama bio urednik cekaema, a par godina ima i kolumnu u lepoti i zdravlju (i ta kolumna je sasvim okej). @pontijak jel ti stvarno mislis da su oni izasli na naslovnoj glorije? Edited February 21, 2014 by darling
sailorman Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 (edited) Jesu vama kripi ovi komentari ljudi kojima 'smeta novosadski naglasak'? Mene podišla jeza. Naravno, podišla bi me i da je neko napisao kako mu smeta bosanski ili pirotski anglasak, ali čini mi se da je to mnogo ređa pojava. Edited February 21, 2014 by sailorman
nera Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Da, i ja budala citam komentare. Da, podsmevaju se ljudi raznim naglascima, ali za vojvodjanski kazu da im smeta, to sam primetila odavno.
teacher Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Ne postoji 'vojvođanski naglasak'. Postoji samo novosadsko razvlačenje, koje je traumatski izazvano decenijskim hranjenjem maminom supom i tradicionalnom zabavom mladih - pečenjem palačinki... Sent from my iPad using Tapatalk HD
Hella Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 (edited) Da, i ja budala citam komentare. Da, podsmevaju se ljudi raznim naglascima, ali za vojvodjanski kazu da im smeta, to sam primetila odavno. ja to maksimalno koristim. inače pričam ko torbica, ali kad god me nevolja nanese u kulovgrad obavezno istrolujem gedžovane najiritantnijim čvarkovljevskim akcentom i svi me u gsp mrze iz dna duše ali niko mi ne sme ništa jer sam velik i jak. Edited February 21, 2014 by Hella
Pontijak Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 ne znam sta je tu za cuditi se. dasko je godinama bio urednik cekaema, a par godina ima i kolumnu u lepoti i zdravlju (i ta kolumna je sasvim okej). @pontijak jel ti stvarno mislis da su oni izasli na naslovnoj glorije? e pa sad. polako. videces za koju godinu a bice i prave glorije ako taj casopis jos postoji, ma cupkace mrco i u grand paradi ako treba, sve za popularnost
sailorman Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 e pa sad. polako. videces za koju godinu a bice i prave glorije ako taj casopis jos postoji, ma cupkace mrco i u grand paradi ako treba, sve za popularnost 100%! Garant će početi i da priča viceve o Romima i plavušama, da bi se dopao masi!
gone fishing Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Jesu vama kripi ovi komentari ljudi kojima 'smeta novosadski naglasak'? Mene podišla jeza. Naravno, podišla bi me i da je neko napisao kako mu smeta bosanski ili pirotski anglasak, ali čini mi se da je to mnogo ređa pojava. ta nemojte kasti da vas to jedi :lala:
Recommended Posts