darling Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 ja sam iskreno iznenadjena da ljudi s pppa ne slusaju uzbudilnik i nisu fanovi odavno.
Sestre Bronte Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 ja sam iskreno iznenadjena da ljudi s pppa ne slusaju uzbudilnik i nisu fanovi odavno. Jutarnji program kao fenomen je stvorio likove kakvih se još nije setio ni King, ni Barker, ni štatijaznam koji profesionalni horordžija - ljudi koji su plaćeni da stvaraju likove od kojih se ledi krv u žilama. Nikada se ne bi setili gđe Macure i inih, dok ih jutarnji programi stvaraju rutinski, što meni daje jasnu sliku o kakvom se iskonskom zlu tu radi. Ja ne mogu da savladam strah i uključim ništa direktno pre 12h.
ivy Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 slusam danas prvi put, u velikoj su prednosti, jer ce u svakom slucaju biti bolji od onih prethodnih mamlaza. ok je, nista posebno, ali su malo neprirodni, trema? danas su bili grozni,jedna od losijih epizoda..onaj deo o gadljivosti,cak sam prebacila na drugu stanicu..mada je djet set bio dobar daj im jos sansi..
darling Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 (edited) Ja ne mogu da savladam strah i uključim ništa direktno pre 12h. ko je reko da se jutranji program slusa ujutru? potkast eniuan? meni dasko i mladja drndaju po kuci kad kuvam, kad svrljam netom, kad sam neraspolozena, super su i za inostranstvo. Edited February 20, 2014 by darling
Miralem Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 nemoj pliz - znaš kako forum fercera. utapkavanje uvek rezultira povampirivanjem za sve pare ^_^ uuuuu, carski gif, night of the living dead!
giuseppe Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 Nisu sve epizode istog kvaliteta, daleko od toga. Ali, kad su dobri onda su stvarno dobri.
hattori Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 uvek su losi, ali nije poenta u tome... ovo je pre svega velika pobeda duha kdpa! nesto poput slanja coveka na mesec! mali korak za mrcu, ali veliki za deponiju!
boshoku Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 pokušao preko post-strima na netu ponovo, ne prija, jbg... razumem zašto normalno-finima paše, al nisam fojerbah-baba, zalutala u brakus-'90...
salerokada Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 ja sam iskreno iznenadjena da ljudi s pppa ne slusaju uzbudilnik i nisu fanovi odavno. 1. Ko još ustaje rano? 2. Ko će da se petlja sa podkastovima?
Recommended Posts