February 20, 201411 yr ja sam iskreno iznenadjena da ljudi s pppa ne slusaju uzbudilnik i nisu fanovi odavno.
February 20, 201411 yr ja sam iskreno iznenadjena da ljudi s pppa ne slusaju uzbudilnik i nisu fanovi odavno. Jutarnji program kao fenomen je stvorio likove kakvih se još nije setio ni King, ni Barker, ni štatijaznam koji profesionalni horordžija - ljudi koji su plaćeni da stvaraju likove od kojih se ledi krv u žilama. Nikada se ne bi setili gđe Macure i inih, dok ih jutarnji programi stvaraju rutinski, što meni daje jasnu sliku o kakvom se iskonskom zlu tu radi. Ja ne mogu da savladam strah i uključim ništa direktno pre 12h.
February 20, 201411 yr slusam danas prvi put, u velikoj su prednosti, jer ce u svakom slucaju biti bolji od onih prethodnih mamlaza. ok je, nista posebno, ali su malo neprirodni, trema? danas su bili grozni,jedna od losijih epizoda..onaj deo o gadljivosti,cak sam prebacila na drugu stanicu..mada je djet set bio dobar daj im jos sansi..
February 20, 201411 yr Ja ne mogu da savladam strah i uključim ništa direktno pre 12h. ko je reko da se jutranji program slusa ujutru? potkast eniuan? meni dasko i mladja drndaju po kuci kad kuvam, kad svrljam netom, kad sam neraspolozena, super su i za inostranstvo. Edited February 20, 201411 yr by darling
February 20, 201411 yr nemoj pliz - znaš kako forum fercera. utapkavanje uvek rezultira povampirivanjem za sve pare ^_^ uuuuu, carski gif, night of the living dead!
February 20, 201411 yr Author Nisu sve epizode istog kvaliteta, daleko od toga. Ali, kad su dobri onda su stvarno dobri.
February 20, 201411 yr uvek su losi, ali nije poenta u tome... ovo je pre svega velika pobeda duha kdpa! nesto poput slanja coveka na mesec! mali korak za mrcu, ali veliki za deponiju!
February 20, 201411 yr pokušao preko post-strima na netu ponovo, ne prija, jbg... razumem zašto normalno-finima paše, al nisam fojerbah-baba, zalutala u brakus-'90...
February 21, 201411 yr ja sam iskreno iznenadjena da ljudi s pppa ne slusaju uzbudilnik i nisu fanovi odavno. 1. Ko još ustaje rano? 2. Ko će da se petlja sa podkastovima?