Milošica Posted January 22 Posted January 22 5 minutes ago, Malvo said: Šta je taj čovek mogao da uradi da ga banuju na šest nedelja, fladovao je nezadovoljstvom? Navodno je imao izliv trabunjanja u mozak. 1
Arkadija Posted January 23 Posted January 23 Dobra je i druga epizoda. Malo me hvata teskoba od svog tog maraka, nikada ne znam da li je radno vreme ili prosto samo ne spavaju, uopšte. 1
*edited by mod Posted January 23 Posted January 23 (edited) Za sad vuče na očigledan plot. Spoiler Odbegli naučnik je bio u vezi sa ubijenom ribom, nju je ubila zla korporacija jer je pravila previše problema ili je otkrila nešto. On je posle otkrio da su mu poslodavci iza toga, pa je polako krenuo da puca. Pa im se osvetio tako što je svima stavio neki LSD da polude i pobegnu na sneg čime je praktično ubio i tu stanicu. Tu je vrlo verovatno i neki lokalac koji mu u tome pomaže. Edited January 23 by *edited by mod 1
Patty Lee Posted January 23 Posted January 23 (edited) @*edited by mod Spoiler Quote On je posle otkrio da su mu poslodavci iza toga… a) Je l misliš da je bio mad as a hatter ili nas navlače ovim pričama kako je pričao sam sa sobom, šetao nag… b) Poslodavci ili kolege? Pošto, ako je tako, na kraju je samo pobio kolege (stanica će da nastavi da radi sa nekim drugim ljudima jer time is a flat circle n shit). Zar nije mogao na neki drugi način da sabotira istraživanje (ako je to bio cilj)? Btw Spoiler Volela bih da se ispostavi da je i Annie K. bila neki negativac. Ali cenim da su šanse minimalne jer vrv neće da ih debili sa društvenih mreža nagaze da demonizuju manjine. Ali baš bi bila solidna fora, tim pre ako bi napravili da neko od Inuita bude i heroj. Edited January 23 by Patty Lee
*edited by mod Posted January 23 Posted January 23 (edited) 9 minutes ago, Patty Lee said: @*edited by mod Hide contents On je posle otkrio da su mu poslodavci iza toga… a) Je l misliš da je bio mad as a hatter ili nas navlače ovim pričama kako je pričao sam sa sobom, šetao nag… b) Poslodavci ili kolege? Pošto, ako je tako, na kraju je samo pobio kolege (stanica će da nastavi da radi sa nekim drugim ljudima jer time is a flat circle n shit). Zar nije mogao na neki drugi način da sabotira istraživanje (ako je to bio cilj)? Spoiler 1) možda je bio labilan zbog okruženja i svega, pa ga je saznanje da firma za koju radi stoji iza gubitka jedine lepe stvari koja mu se desila na toj zimi, gurnula preko ivice. Pominju da se neko vreme čudno ponašao u stanici, tako da je to verovatno progresivno bilo. 2) ne verujem da bi se toliko velika korporacija oslonila na random naučnika da ubije nekog i da se izvuče sa tim. Biće da je ubica neki spoljni lik ili eventualno ćale pandur, kog Ruskinja muze za pare. Ima i motiv i način da poremeti istragu + objašnjava zašto drži fajlove kod kuće i zašto onako reaguje kada ih sin uzme. A za stanicu, kontam da je dovoljno teško dovući ljude na takvo mesto i bez misterioznog ubistva 6 ljudi. Doduše moguće da je hteo da kazni kolege jer su indirektno doveli do ubistva + je to bio jedini način da ikako našteti korporaciji. Edited January 23 by *edited by mod 1
Filozof manijak Posted January 23 Posted January 23 Spoiler nisam gledao seriju, samo nastavljam šprdnju 2 1
Caligula Posted January 23 Posted January 23 (edited) 1 hour ago, Arkadija said: Dobra je i druga epizoda. Malo me hvata teskoba od svog tog maraka, nikada ne znam da li je radno vreme ili prosto samo ne spavaju, uopšte. Uh, meni je bas dobro sto prica pocinje sestomesecnim mrakom na Arktiku. Izolovano, hladno, mracno, pakao u najavi. 1 hour ago, *edited by mod said: Za sad vuče na očigledan plot. Hide contents Odbegli naučnik je bio u vezi sa ubijenom ribom, nju je ubila zla korporacija jer je pravila previše problema ili je otkrila nešto. On je posle otkrio da su mu poslodavci iza toga, pa je polako krenuo da puca. Pa im se osvetio tako što je svima stavio neki LSD da polude i pobegnu na sneg čime je praktično ubio i tu stanicu. Tu je vrlo verovatno i neki lokalac koji mu u tome pomaže. Spoiler Po najavnoj spici bitni su i oni uzorci koje vade iz leda. Neveruem da je delatnost te stanice nebitna za plot. Ima dosta halucinacija i van stanice, interesuje me kako ce to da rese i objasne do kraja. dalje, pocetna scena sa lovcem inuitom i divljac koja se samoubija. LSD radi zahaos u stanici, za ovo ne znam bas. Realno, pocetak su nategli na onostrano tako da reveal ocekujem da bude potpuno neocekivano objasnjenje tog onostranog. 13 minutes ago, ToniAdams said: Reveal hidden contents Jel ima riba i kakve su? Spoiler Edited January 23 by Caligula 1
Patty Lee Posted January 23 Posted January 23 @Caligula Mislim da će 110% imati neke veze i sa iznenadnim zagađenjem vode, bar 5x do sada su pomenuli u raznim kontekstima da je pre tri dana (dakle kad su ova osmorica nestala) voda postala crna. 3
Patty Lee Posted January 23 Posted January 23 (edited) True Detective: Zrenjanin Awakening @ToniAdams Za sad samo male nudity i to vrlo konzervativno. Jbt, Aljaska. HLADNO JE! Edited January 23 by Patty Lee 1 1
Recommended Posts