nisam ja Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 ovo ti je voša moj Đole, nema ovde sokolova, samo vetruške. 1
nesha taxista Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 22 hours ago, radisa said: Jbt... Gde je ovo, ne mogu da provalim? Poznata mi zgrada, ali ne mogu da povežem... Ja bih za ovkva parkiranja uveo kaznu "udarac čekićem po šofrešajbni"... Ništa pare, ništa bodvi, samo to... Onih 20% PDV-a za zamenu šoferke je državi dosta... I za 4 žmigavca, isto bi uveo... Edit: Cara Dušana, jel? Da, vidi se natpis na onom francuskom pansionu. U toj ulici se često može videti ovakvo parkiranje jer je ovakav parking na skoro celoj toj neparnoj strani.
Mil@n Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 1 hour ago, BlackGeorge said: Užički vozači i kružni tok Više me smorio ovaj klip nego kad smo pukli od Švajcaraca.
mlatko Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mustang Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 Kod nas su poceli da imaju nesto na prednjem delu policajskih kola i onda "upecaju" pobegulju.
nesha taxista Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 On 18.12.2020. at 13:55, nisam ja said: ovo ti je voša moj Đole, nema ovde sokolova, samo vetruške. Ima od Nove godine i u Novom Sadu.
mlatko Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 Kako misliš da upecaju, snime ili šta?zakače se Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Tale Posted January 25, 2023 Author Posted January 25, 2023 Šteta što verovatno nema snage da podigne zadnji kraj.
Valk Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 Prvo gledam i mislim ovi svi istrčali da pomognu onim jadnicima iz kombija koji su prvi "popasli" šleper. Krv mi se zaledila, jezivo. Još ja stalno vozim decu, garant ih ne bih vadila napolje po ovom kijametu nego bismo džedžali u kolima na toplom. 3
gospa buba Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 mi smo tako proshlog leta u makedoniji redom stajali sa strane po nekoj olujchini, misleci da je to najpametnije i neshto verujuci da ce svi tako, i jesu, ali kad ovo gledam nisam pametna sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Tale Posted February 11, 2023 Author Posted February 11, 2023 Oni što jeste sigurno je to da nije rešenje sedeti u kolima i čekati da se nešto desi ili ne. Cilj je preživeti u konkretnoj situaciji. Nekada to znači da je nemoguće izvući vozilo i sebe iz potencijalno opasne pozicije pa je u tom slučaju najbolje skloniti sebe fizički iz opasne zone. Na našim autoputevima postoji hendikep u smislu postojanja ograda koje služe da spreče životinje da prelaze autoput. Takve ograde onemogućavaju i da se ljudi sklone dovoljno daleko iz opasne zone u ovakvim slučajevima. Generalni savet je da se u magli vozi sporije nego inače (postoje sada i znakovi koji omogućavaju procenu vidljivosti), da se drži veće odstojanje kako bi se izbegla opasnost od naletanja. 1
Recommended Posts