copkillah Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 + milion majmune koje obilaze vozila koja su stala ispred pesackog bih automatski kaznjavao: 1) visemesecnim zatvorom, ako nije bilo udesa. visegodisnjom robijom, ako jeste. 2) dozivotnim oduzimanjem dozvole 3) oduzimanjem vozila. sve ispod toga je sprdnja. + ∞
nenad Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 ja sam danas imao situaciju. idiot je u ulici sa dve trake stao ispred pesackog na sva cetiri, pored kombija koji je parkiran na trotoaru. znaci, ja prakticno nemam nikakvu sansu da vidim pesaka. normalno, usporim tako da mogu da stanem u mestu, pesak istrci iza tog kombija i auta na pesacki i ukopa se ispred mene. stao sam na pola metra-metar od njega. jos on uzeo mene da napusava.
Zli Gli Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Banujte nenada, hteo da zgazi eminentnog forumasa!
nenad Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Banujte nenada, nije uspeo da zgazi eminentnog forumasa! +1, stvarno sam nesposoban.
čekmeže Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Na šta bi onda ličio saobraćaj, recimo u Bul PPavla i Bul Evrope, Futoškoj..obaška što je zeleni talas u Novom Sadu misaona imenica. Naišao sam danas na saobraćajku na bul PPavla, mislim da je 1 pešak poginuo na pešačkom bez semafora, izgledalo mi je kao telo pokriveno čaršavom, drugom su ukazivali pomoć. Jutros idem na posao, na putu ogromna fleka od ulja, pored puta delovi...sad čitam da je neko sinoć poginuo.
čekmeže Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Kako kaže NS Nada Macura zgleda da su pešaci živi. Ovaj skretao iz sporedne desno pa se iznenadio pešacima na pešačkom.
pbg12345 Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 (edited) e: nasao Edited April 12, 2017 by pbg12345
Mil@n Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Kružni tokovi su izgleda neka nova SNS fora za pranje para, kod mene u mestu i okolini tj opštini 1 gotov 2 u toku i još će da bude.
kud u maglu Simoviću Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 dobri su za regulisanje saobraćaja, kad domicijalno stanovništvo zna da vozi često ih praktikuju pre ulaska u naseljeno mesto zbog smanjenja brzine...
Recommended Posts