copkillah Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 http://www.blic.rs/vesti/hronika/dolijao-zahvaljujuci-fejsbuku-priveden-vozac-koji-je-umalo-pregazio-decaka-na-pesakom/5he4fl3 to je ono što sam već pominjao i što bih voleo da postane praksa, da se u svakoj prilici šalju i kače snimci sličnih situacija, da ološ ne prođe nekažnjeno
Uskebasi Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 (edited) Drakonski ce ga kazniti, nesto kao ovog sa snimka: Snimak Kazna Drugostepena Edited June 23, 2016 by Uskebasi
renne Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Policija testira nove radare u T.bunaru, kod broja 198
katamaran Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 (edited) Bilo bi zamimljivo videti facu vozaca ovih belih kola https://www.youtube.com/watch?v=36y34-1I14k Edited July 3, 2016 by katamaran
Tale Posted July 3, 2016 Author Posted July 3, 2016 Ovo je na Vidikovcu kod Eurohrasta?Jeste, baš tu. TT
mire Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 (edited) ne setih se da slikam, juče vozim od smedereva obilaznicom prema požarevcu, lepa štrafta, nigde nikog, i vozim i trt 'ladno presečen put, neki, kao, radovi ni najave, ni obaveštenja, ni ideje kako da zaobiđem količina psovki koja mi je izletela nije primerena čoveku u mojim godinama srećom, naleteh na neke lokalce koji su mi objasnili preko čije njive i nasutog kolskog puta mogu lako da zaobiđem, kilometar kroz pustinju i prašumu i rešeno :D u svakom slučaju, jebem im mater putarsku neodgovornu zabolekurcansku Edited July 9, 2016 by rođeni
Sestre Bronte Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 isto kao i ti, rekao bih išao od beograda, naišao na prepreku, pa desno, pa levo nekim zemljanim putem gde ni traktorima nije svejedno, pominjao sam im rodbinu i premijera
mire Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 ahahaha, ispred trafo stanice, pa izlaz malo pre katarina rasadnika :D
Recommended Posts