kgmr Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 ali starenje nije samo pop folk estetika, mislim, mozes da izgledas kao da imas 25, al menopauza ce doci
ToniAdams Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 mislim da nije mislila na tebe, nego nacelno, u smislu 'kada se tako prica...'a to mislis na osnovu cega tacno? mislim, drago mi je ako nekog iritiram, da ne bude zabune.
Leia Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 ali starenje nije samo pop folk estetika, mislim, mozes da izgledas kao da imas 25, al menopauza ce docipa valjda pricamo o vizuelnom aspektu starenja, kakve veze sad ima menopauza?
kgmr Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 pa po osecaju, ne mogu da zamislim da nekog iritiras :D to mi je referentna tacka. a i kontekst je bio opsteforumski
Aineko Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 sad sam ponovo pogledala sliku sa pocetka ovog topika. pored silikona mi upada u oci i ova prepecenost. iskreno se nadam da je fake, jer ako je nedajboze solarijum, onda mi lajemo na potpuno pogresno drvo kad su u pitanju zdravstveni rizici.
luba Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 nego sta nego je solarijum. jedina kozmeticka atrakcija koja medju ovdasnjim zivljem nikad nece izumreti, bez obzira na sve.
Dagmar Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 a to mislis na osnovu cega tacno?mislim, drago mi je ako nekog iritiram, da ne bude zabune.Pisala je o sebi Touni, sorry :( Više sreće drugi put sa tim iritiranjem
Aineko Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 zar solarijumi nisu zabranjeni? ili sam ja nesto sanjala?
Аврам Гојић Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 zar solarijumi nisu zabranjeni? ili sam ja nesto sanjala?kod tebe jesu :)
Indy Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 (edited) Jesu, kod nas.EDIT. Jebote, ovaj forum je postao neupotrebljiv. Ova porukica je odlazila jedno 5 minuta. Edited December 22, 2013 by Indy
Dagmar Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Pa zato vam i ide loše, kad ste ukinuli solarijum iz liberalnog paketa, ode i sve ostalo :(
Aineko Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 kod tebe jesu :) Jesu, kod nas.EDIT. Jebote, ovaj forum je postao neupotrebljiv. Ova porukica je odlazila jedno 5 minuta.aha, OK :lolol:mesa mi se, odoh da spavam :Devi, kakav sad solarijum iz liberalnog paketa?
Leia Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Pa zato vam i ide loše, kad ste ukinuli solarijum iz liberalnog paketa, ode i sve ostalo :(pa solarijum je zabranjen zbog dokazane stetnosti po zdravlje a ne zato sto su liberalne svojom voljom prepecene zenske drustveno neprihvatljive. ista stvar se desila sa cigaretama, nemam nista protiv da se desi i sa silikonima ako postoji validan razlog medicinske prirode
kgmr Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 paketa liberalnih sloboda. -_- totalitarno je ta australija.
Dagmar Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 at leia ' Pa i sunčanje je štetno, jesu i to zabranili?Guglaj liberalni paket estel, njegovo samo postojanje su masoni dobro skrivali svih ovih godina ali istina nalazi svoj put. Funkcioniše po principu da kad jednu stvar iz paket izvadiš, moraš i ostalog da se odrekneš. Sastav paketa obuhvata sve liberalne slobode i prava.Izvinjavam se kauboju, ali mnogo sam srećna od kad sam saznala za liberalni paket.
Recommended Posts