mraki Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 (edited) Pa da, Ivan im je glavna zvezda, a i Grand je njihov. Kanal je svakako nešto čim planiraju privući šire narodne mase. Zanimljivo će biti videti ko sve sme doći u goste kod Ivana i Olje, rekao bih da je spisak prilično ograničen. Edited March 25, 2019 by mraki
levi Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Quote REM podneo zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv SBB-a Radio-televizija Srbije ističe da je odluka SBB-a da na svojoj kablovskoj mreži pomeri RTS 1 sa pozicije dva na poziciju tri – skandalozna. Podsećamo da od leta 2015. RTS traži od REM-a da utvrdi logičku numeraciju kanala po kojoj bi se RTS 1, RTS 2 i RTS 3 našli na prve tri pozicije. Zahtev smo ponovili u proleće 2017, kada je SBB sa prve pozicije RTS 1 pomerio na drugu poziciju. patite
James Marshall Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Šta hoće, i dalje su u medaljama, šta Pink da kaže
gospa buba Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 ja se izvinjavam, a jel ima neki propis koji obavezuje kapitalistu da svoj redosled kanala ustroji onako kako zeli rts?
mraki Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 I ja se baš pitao isto, ali šta im teško da malo drame. Nego, izgleda ni Sergej neće u goste kod Ivanovića...
DrIlic Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Od veceras posle Dnevnika na Novoj S kreće Bruklin 99. Ko nije pogledao, preporuke.
Niveamen Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Ja bas pogledao 1 ep.i vec tu se pominjemo mi i recenica"ratko i poznate srpske siledzije".
copkillah Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Ima cela jedna epizoda, takoreći posvećena Tomi Nikoliću
darling Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 18 hours ago, mraki said: Pa da, Ivan im je glavna zvezda, a i Grand je njihov. Kanal je svakako nešto čim planiraju privući šire narodne mase. Zanimljivo će biti videti ko sve sme doći u goste kod Ivana i Olje, rekao bih da je spisak prilično ograničen. nebitno je, ne mora niko da dodje, dovoljno je da beckovic izmontira vucica u predlozima i potpise pogano kako samo ona ume. meni je sad zanimljivo da l ce vucic gostovati na hepiju u terminima utiska i dal ce moci da izdrzi taj tempo svake nedelje. a ako ostane kod kuce, u 100 eura da ce i on gledati utisak nedelje 17 hours ago, levi said: patite ovo pozivanje na logiicki red u rasporedu kanala je urnebesno. vucic, naravno, uvek moze da promeni zakon.
kud u maglu Simoviću Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 kad bi mogao dva sata da budem nevidljiv ja bi odabro da to bude u nedelju i da budem u prostoriji u kojoj šizoje gleda utisak nervni slom u najavi, a ja gledam
Recommended Posts