March 25, 20196 yr 15 hours ago, Кристофер Лумумбо said: aliekspres utisak nedelje, sa isto takvom opozicijom. 15 hours ago, kud u maglu Simoviću said:
March 25, 20196 yr Utisak nedelje - zika todorovic sa kijom, lunom i slobom u pinkovim talentima... Bar da je sa vericom, cedom i seseljem... Cilj pinkovog utiska je da se pohvale 20x vecom gledanoscu od originalnog utiska. A i da odvuce deo gledalista. Utisak su gledale razne strukture.
March 25, 20196 yr 12 hours ago, rođeni said: u sbb nova na broju dva 9 hours ago, Tinman said: Kod mene je NovaS na 1, RTS1HD na 2, a N1HD na 0 Na EON-u i Total TV isti raspored televizija s nacionalnom frekvencijom
March 25, 20196 yr 32 minutes ago, Ajant23 said: Na EON-u i Total TV isti raspored televizija s nacionalnom frekvencijom Pa ne baš. Kod mene nema nule, kreće od jedinice i pomerili su sve za jedan broj. Dnevnik im je isti kao na N1, samo reemituju? Edited March 25, 20196 yr by mraki
March 25, 20196 yr Ivan Ivanović, Ilija Kovačić i Saša Popović u emisiji pred utakmicu? Jak početakA sto da ne, malo da se promeni, caskanje iz ugla obicnijih ljudi [emoji849]Kad vidimo ko vodi nas fudbal, ovo je super meni : )
March 25, 20196 yr 6 minutes ago, levi said: Ivan Ivanović, Ilija Kovačić i Saša Popović u emisiji pred utakmicu? Jak početak Bas gledam i...pa nije mi bas jasno
March 25, 20196 yr 3 hours ago, hefaca said: Utisak nedelje - zika todorovic sa kijom, lunom i slobom u pinkovim talentima... Bar da je sa vericom, cedom i seseljem... Pominjao sam baš to na doom temi. Videh ga u nekoj emisiji sa istom ekipom. Baš tužna scena. A scenigrafija za fejk utisak je urnebesna, sa sve tastaturom i mišem. Šteta što Boško verovatno nikad neće biti gost, da ga upotrebi na adekvatan način. Neverovatno da bar u vizuelnom smislu nisu ni malo napredovali za toliko godina, ako već u svakom ostalom nazaduju.
March 25, 20196 yr Pa ne baš. Kod mene nema nule, kreće od jedinice i pomerili su sve za jedan broj. Dnevnik im je isti kao na N1, samo reemituju?Reemituju
March 25, 20196 yr Bio je Žiks u žiriju sa Anom Nikolic i Rastom pre dve tri godine isto neko pevanje
March 25, 20196 yr Bas gledam i...pa nije mi bas jasno [emoji3]Jedino što mi pada na pamet je pokušaj da se udari na Pink i njihov verni polusvet, da im se podidje sa malo kursadžijskog “humora” i poznatom svinjonjuškom.
March 25, 20196 yr Ma kapiram da su njih jedino mogli da nahvataju jer imaju neke veze sa UM, kapiram da nepovezana lica ni ne bi rizikovala wrath RTS-a, predsjednika i Pinka