slepa živana Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 15 hours ago, Кристофер Лумумбо said: aliekspres utisak nedelje, sa isto takvom opozicijom. 15 hours ago, kud u maglu Simoviću said:
adam Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 20 minutes ago, slepa živana said: sta ih je pitala - ko je prdno?
hefaca Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Utisak nedelje - zika todorovic sa kijom, lunom i slobom u pinkovim talentima... Bar da je sa vericom, cedom i seseljem... Cilj pinkovog utiska je da se pohvale 20x vecom gledanoscu od originalnog utiska. A i da odvuce deo gledalista. Utisak su gledale razne strukture.
Ajant23 Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 12 hours ago, rođeni said: u sbb nova na broju dva 9 hours ago, Tinman said: Kod mene je NovaS na 1, RTS1HD na 2, a N1HD na 0 Na EON-u i Total TV isti raspored televizija s nacionalnom frekvencijom
levi Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Ivan Ivanović, Ilija Kovačić i Saša Popović u emisiji pred utakmicu? Jak početak
mraki Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 (edited) 32 minutes ago, Ajant23 said: Na EON-u i Total TV isti raspored televizija s nacionalnom frekvencijom Pa ne baš. Kod mene nema nule, kreće od jedinice i pomerili su sve za jedan broj. Dnevnik im je isti kao na N1, samo reemituju? Edited March 25, 2019 by mraki
Jumanji Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Ivan Ivanović, Ilija Kovačić i Saša Popović u emisiji pred utakmicu? Jak početakA sto da ne, malo da se promeni, caskanje iz ugla obicnijih ljudi [emoji849]Kad vidimo ko vodi nas fudbal, ovo je super meni : )
Lezilebovich Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 6 minutes ago, levi said: Ivan Ivanović, Ilija Kovačić i Saša Popović u emisiji pred utakmicu? Jak početak Bas gledam i...pa nije mi bas jasno
mraki Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 3 hours ago, hefaca said: Utisak nedelje - zika todorovic sa kijom, lunom i slobom u pinkovim talentima... Bar da je sa vericom, cedom i seseljem... Pominjao sam baš to na doom temi. Videh ga u nekoj emisiji sa istom ekipom. Baš tužna scena. A scenigrafija za fejk utisak je urnebesna, sa sve tastaturom i mišem. Šteta što Boško verovatno nikad neće biti gost, da ga upotrebi na adekvatan način. Neverovatno da bar u vizuelnom smislu nisu ni malo napredovali za toliko godina, ako već u svakom ostalom nazaduju.
renne Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Pa ne baš. Kod mene nema nule, kreće od jedinice i pomerili su sve za jedan broj. Dnevnik im je isti kao na N1, samo reemituju?Reemituju
Fakundo Sava Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Bio je Žiks u žiriju sa Anom Nikolic i Rastom pre dve tri godine isto neko pevanje
ducca Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Bas gledam i...pa nije mi bas jasno [emoji3]Jedino što mi pada na pamet je pokušaj da se udari na Pink i njihov verni polusvet, da im se podidje sa malo kursadžijskog “humora” i poznatom svinjonjuškom.
James Marshall Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Ma kapiram da su njih jedino mogli da nahvataju jer imaju neke veze sa UM, kapiram da nepovezana lica ni ne bi rizikovala wrath RTS-a, predsjednika i Pinka
Recommended Posts