Frank Pembleton Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Naravno da ovde nije tema I.I. i njegov "nivo saljenja" (osim toga sve to pise cela ekipa tako da je njegov upliv mnogo manj, jasno on se slika ali...) , tema je to da se nema mrva mozga i volje da se nesto u ovoj kloaki "pust na miru". Ovo je , realno vise pokazna vezba, u smislu "evo vidite da idemo do kraja, nemojte se nadati milosti.."
Frank Pembleton Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Istekao edit....Evo i ovih... Saopštenje Prve televizije povodom neemitovanja emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ Spoiler Saopštenje Prve televizije povodom neemitovanja emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ Prva televizija obaveštava svoje gledaoce da neće emitovati poslednju epizodu emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Iako Prva televizija nema ugovor sa Ivanom Ivanovićem, samim tim ni obavezu da emituje poslednju epizodu emisije, mi smo to ipak želeli da uradimo, kako je prvobitno i najavljeno u programskom sadržaju. Ova kuća je time želela da na lep način stavi tačku na dugogodišnju zajedničku saradnju, i da, kao i svake godine, nagradi svoje gledaoce za ukazano poverenje. Međutim, pošto gospodin Ivanović nije ispoštovao humanitarnu svrhu ove novogodišnje emisije, i od svoje publike i Prve televizije se nije oprostio na način na koji dolikuje, ova, iako snimljena emisija, nažalost, neće biti emitovana. Rukovodstvo televizije neće više dozvoliti iznošenje niza neistina i ničim izazvanih uvreda u vezi sa radom i funkcionisanjem naše kuće koja je sinonim, ne samo za profesionalizam, već i najbolje uslove rada za svoje zaposlene. Prva televizija je glavni finansijer svih formata koji se na njoj emituju, pa samim tim i emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ , i ima puno pravo da odluči šta će se na kraju naći u programskoj šemi. Kako je u svojoj poslednjoj emisiji gospodin Ivanović izneo neistine, uvrede i kritike na račun rada kuće u kojoj je izgradio svoju karijeru, Prva televizija je odlučila da takvo nedolično ponašanje sankcioniše. Novogodišnja epizoda emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ godinama unazad ima prvenstveno humanitarni cilj – da usreći svoje gledaoce, i pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Tako i ove godine, niko nije ostao uskraćen. Gledaoci su dobili novogodišnje poklone i proveli sjajno vreme u studiju Prve televizije. To je najvažnije i zato ostajemo u duhu pozitivnih, prazničih želja. Zatvaramo vrata već ispričanim pričama. Vreme je za nove početke. I zaista, želimo Ivanu Ivanoviću uspešnu novu priču. Prva televizija će večeras u terminu od 22 sata emitovati film „Stado“.
pt 2.0 Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 (edited) 7 hours ago, Mil@n said: Ivanović je imho ispao jedan veliki car u celoj ovoj priči i od mene ima maksimalan respekt.. Tačno. I to uopšte nije nebitan gest u ovoj septičkoj jami od društva. I nije nebitno što ga je on napravio. (inače pogledala ukupno 2 intervjua - laušević i vojtehovski, i sad gledam zabranjenu emisiju. ovaj sa tatjanom vojtehovski više puta čak. upečatljivo i ide beyond novinarske veštine - on nije školovani novinar, nego, kako sam kaže sin šofera iz jerkovića koji citira dantea. i u tome je njegov šmek, a verovatno i izvor prave kičme. humor koji plasira mi je nesmešan, al ja nisam neki mejnstrim smeha i komike). Edited December 29, 2018 by pt 2.0
Caligula Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 1 hour ago, Frank Pembleton said: Naravno da ovde nije tema I.I. i njegov "nivo saljenja" (osim toga sve to pise cela ekipa tako da je njegov upliv mnogo manj, jasno on se slika ali...) , tema je to da se nema mrva mozga i volje da se nesto u ovoj kloaki "pust na miru". Ovo je , realno vise pokazna vezba, u smislu "evo vidite da idemo do kraja, nemojte se nadati milosti.." +1 inace ljudski rispekt za njegov potez, time sto je javna licnost dao je neki primer i ilustraciju sta znaci imati kicmu + ne biti deo cirkusa koji daje legitimitet bolestini. A njegove emisije - nikada gledao jer nije moj nacin ubijanja vremena.
Jumanji Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 (edited) Totalno je pogresan akcenat na kvalitetu njegove emisije, ko je voleo gledao je, kome nije prijalo nije, ko je bio ravnodusan i ne bas zaineteresovan kao ja recimo, pogledao bi mozda deo (zanimljivo nikada nisam celu) ali sve zavisilo naravno od gosta i da sam u tom trenutku kod kuce, pa sam tako poslednju sa Zarkom Lausevucem odgledala od pocetka do kraja i bas mi se dopala. Naravno da je ovde bio bitan gost, ali umeo je Ivan fino i da vodi, neosetno prodju ti minuti, sati. Slazem se da mu humor nije jaca strana, ali neke dosetke tu i tamo u toku intervjua (videti opet pod Zarko) bile su simpaticne. Pogledala sam recimo i uvod one emisije posle cuda zvanog Barbara. Bio je bas dobar tu. Ali to je sve nebitno. Svaka roba nadje svog kupca, ma ko sta voli. No, nacin cele ove ujdurme je onako bljaks, ali da li bi nekog to trebalo da cudi u eri najgorih hohstaplera i vucibatina, koji su bez trunke ikakvog stila, slifa, smisla za humor? Pa naravno da ne. https://twitter.com/veceivan/status/1078878841949618176?s=19 Edited December 29, 2018 by Jumanji
pt 2.0 Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 (edited) P.S. Slagala sam nehotično. Odgledala sam svojevremeno i onaj Ivanovićev intervju sa Vučićem u celini, što je @Skyhighatrist okačio isečak sa tw na prethodnoj strani. (I klip na TW gde se obraćao kad je bila ona hajka oko zliupotrebe dece u političke svrhe.) A o Ivanovićevom radu nije besmisleno pričati u kontekstu ove teme jer taj rad (i pored lošeg humora ) pokazuje da on nikako nije "Izvini, Srbijo" tip. Edited December 29, 2018 by pt 2.0
mraki Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 8 hours ago, levi said: šta, kakve veze ima Ivanovićev umetnički izražaj i novinarski integritet sa time što sad radikalski talasi preuzimaju sve kanale koji postoje? Nisam ni u jednom momentu rekao da ima veze niti pokušao na bilo koji način da opravdam ovo što vlast radi. Cela transakcija Telekom-Kopernikus-Prva je jedna od najbesramnijih pljački ikada vidjenih kod nas, i posle toga me nikako nije moglo iznenaditi ovo što je usledilo, i što će verujem tek uslediti. Samo sam izneo svoje vidjenje kako je Ivanović slučajno postao heroj Druge Srbije, pošto su se ovi upecali na njegove glupe fazone i počeli da ga prozivaju preko tabloida i pritiskaju na razne načine, što je vremenom eskaliralo...
pt 2.0 Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 sad nešto sabiram - od medija u srbiji gledam tv šabac i tv valjevo... i novi dan sa N1 Dobar loš zao (Boškić koji imitira Hrkalovićku ) Govornica - (ovde je gost Srđan Škoro)
mraki Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 (edited) Ima i ovde Mićko kao naša Maja, negde oko 16. minuta. Inače mi ovo sad ne deluje tako loše, a odgledao sam samo prvu epizodu i činilo se prilično bezveze tad. Edited December 29, 2018 by mraki
stoka Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 (edited) Svojevremeno je u javnosti nekako neozbiljno tretirana dačićeva izjava da bi voleo da se ukine internet. S obzirom da on obično kaže ono što se priča u kuloarima vlasti, to uopšte nije bezazlena izjava. Sada kada su okupirali sve konvencionalne medije, internet će im sada biti glavno polje represivnog delovanja. Pored standardnog botovanja (komentari, odnos pluseva i minusa uz neki komentar) kojim kreiraju javno mnenje, blokiranja "neprikladnih" sadržaja na sajtovima za deljenje videa, biće i pojačane represije na one koji ostavljaju antirežimske komentare na društvenim mrežama. Ljudi će sve više biti u strahu kada pišu nešto što se ne bi svidelo vlasti ... Edited December 29, 2018 by stoka
Caligula Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Ako bre, jos i bolje, sto vise budu stezali to ce biti manje ventila za normalne ljude, a njih srecom nije malo. Ulicu da ukinu ne mogu.
Friend Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 28 minutes ago, Caligula said: Ako bre, jos i bolje, sto vise budu stezali to ce biti manje ventila za normalne ljude, a njih srecom nije malo. Ovakvo neutemeljeno razmisljanje je problem Srbije. Dok se ne razumemo da je 15-20% normalnih nema nista od posla
Caligula Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Petog oktora na ulicama je bilo max. 5% Srbije.
Skyhighatrist Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 (edited) Daško & Mlađa VANREDNO UKLJUČENJE Dakle 'ladno su uapsili Daška zbog "pretnji" poslaniku X* - poslušajte i sami... *Bizon? Edited December 29, 2018 by Skyhighatrist
gospa buba Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 chula. hvala ko je onomad objashnjavao kako opravdano drzava shtedi resurse kad se sa grdnim kriminalcima dogovori o priznanju i kazni, a onda ne shtedi ni dinar da se 1 milinovica transportuje i drzi u beogradu. alal vera.sent from bubamoto
Recommended Posts