Jump to content

Mediji u Srbiji

Featured Replies

meni ovaj vučeničkin tekst bezvezan skroz. jedva sam dogurala do kraja.

mediji u srbiji su mrtvi jer nema dovoljnog broja dobrih novinara.

i neka nestanu do kraja.

pojaviće se novi.

• Replies 10.8k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 7:00 Jutarnji program uz Kloaku 9:00 Vocaap uz Gospa Bubu 13:00 Podnevni TV duel Harper vs Harperomrzitelji 14:00 Dnevni pregled Ban Loga 15:00 Moderacija TV-a, pitanja i predlozi

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

sanjam da doživim dan kad će ovako sasrani od straha bežati ulicama, al ih neće juriti samo jedna žena već horda  

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Svake subote ili nedelje ujutru (eventualno kasnije prepodne ili ranije popodne) cale bi seo na svoje mesto za stolom u kuhinji, ledjima okrenut prozoru, digao i prekrstio noge na kuhinjski sto (keva

Posted Images

Da se ne lažemo, B92 se praktično "ugasio" 5. oktobra 2000. godine, jer je obaranjem bobana on ispunio misiju zbog koje je postojao .. Sve ovo kasnije bilo je samo besciljno tumaranje po džungli tržišne utakmice ...

A zdravstvo nam ne valja jer nema dobrih doktora, sudstvo jer nema dobrih sudija, obrazovni sistem je u kurcu jer nema dobrih nastavnika...

Edited by aram

Ni logika ne valja zbog medijskog forsiranja nategnutih i zatupljujućih analogija...

A zdravstvo nam ne valja jer nema dobrih doktora, sudstvo jer nema dobrih sudija, obrazovni sistem je u kurcu jer nema dobrih nastavnika...

ključna reč je bila dovoljan broj.

osim toga, koliko je meni poznato, lekar se ne postaje samoproglašavanjem, nego završavanjem medicinskog fakulteta.

ima nečeg i u tome...

lekar se ne postaje samoproglašavanjem

Pitanje vremena i truda. Vidi pod npr. dr Zoća, dr Velkov, ...

Nekad se ni novinar nije postajalo tek tako. Nije uvek bio neophodan fakultet, ali puno rada, truda i učenja jeste.

Zbog prisustva Milomira Marića otkazao učešće na tribini

Medijski analitičar Vladan Radosavljević otkazao je učešće na tribini na temu "Mesto televizije u savremenom medijskom sistemu”, koja će biti održana u utorak u Boru u Narodnoj biblioteci, navodeći kao razlog učešće urednika televizije Hepi Milomira Marića na tom skupu.

Kako je naveo u pismu organizatorima, izdavačkoj kući Klio i pokretu Novi optimizam, ne može da učestvuje "ni u čemu što ima veze sa Milomirom Marićem!".

"Mislim da je njegovo delovanje, uz aktivnosti Željka Mitrovića i Dragana Vučićevića, pogubno za medije u Srbiji i srpsko društvo i da će imati velike i teške posledice po buduće generacije koje u ovoj zemlji odrastaju. Uz iskrenu želju da doprinesem uspehu Klio i Novog optimizma, ne mogu sebi da dozvolim polemiku sa ljudima kao što je Marić", navodi Radosavljević.

brka hit...

Nada Obrić ubila majmuna akumulatorom

:blink:

nemam pojima o cemu je rec, ali  :lolol:  :ziga:

Cestitam..ovo je nesto najludje sto sam cuo za nekih desetak godina na ovom forumu.

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

e necemo pogresno prenosenje vesti. ovo je original

TRAGIČNO Nada ubila majmuna kiselinom

Sopstvenom ?

Ovo zvuci kao sifra za pocetak nuklearnog rata

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

To stradala beba iz rijalitija :(