pt 2.0 Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 meni ovaj vučeničkin tekst bezvezan skroz. jedva sam dogurala do kraja. mediji u srbiji su mrtvi jer nema dovoljnog broja dobrih novinara. i neka nestanu do kraja. pojaviće se novi.
stoka Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Da se ne lažemo, B92 se praktično "ugasio" 5. oktobra 2000. godine, jer je obaranjem bobana on ispunio misiju zbog koje je postojao .. Sve ovo kasnije bilo je samo besciljno tumaranje po džungli tržišne utakmice ...
aram Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 (edited) A zdravstvo nam ne valja jer nema dobrih doktora, sudstvo jer nema dobrih sudija, obrazovni sistem je u kurcu jer nema dobrih nastavnika... Edited September 9, 2017 by aram
Ajant23 Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Ni logika ne valja zbog medijskog forsiranja nategnutih i zatupljujućih analogija...
pt 2.0 Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 A zdravstvo nam ne valja jer nema dobrih doktora, sudstvo jer nema dobrih sudija, obrazovni sistem je u kurcu jer nema dobrih nastavnika... ključna reč je bila dovoljan broj. osim toga, koliko je meni poznato, lekar se ne postaje samoproglašavanjem, nego završavanjem medicinskog fakulteta. ima nečeg i u tome...
aram Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 lekar se ne postaje samoproglašavanjem Pitanje vremena i truda. Vidi pod npr. dr Zoća, dr Velkov, ... Nekad se ni novinar nije postajalo tek tako. Nije uvek bio neophodan fakultet, ali puno rada, truda i učenja jeste.
Nesh Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Zbog prisustva Milomira Marića otkazao učešće na tribini Medijski analitičar Vladan Radosavljević otkazao je učešće na tribini na temu "Mesto televizije u savremenom medijskom sistemu”, koja će biti održana u utorak u Boru u Narodnoj biblioteci, navodeći kao razlog učešće urednika televizije Hepi Milomira Marića na tom skupu. Kako je naveo u pismu organizatorima, izdavačkoj kući Klio i pokretu Novi optimizam, ne može da učestvuje "ni u čemu što ima veze sa Milomirom Marićem!". "Mislim da je njegovo delovanje, uz aktivnosti Željka Mitrovića i Dragana Vučićevića, pogubno za medije u Srbiji i srpsko društvo i da će imati velike i teške posledice po buduće generacije koje u ovoj zemlji odrastaju. Uz iskrenu želju da doprinesem uspehu Klio i Novog optimizma, ne mogu sebi da dozvolim polemiku sa ljudima kao što je Marić", navodi Radosavljević.
pacey defender Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Nada Obrić ubila majmuna akumulatorom
Papovac Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Nada Obrić ubila majmuna akumulatorom nemam pojima o cemu je rec, ali :ziga:
SNARC Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Nada Obrić ubila majmuna akumulatoromCestitam..ovo je nesto najludje sto sam cuo za nekih desetak godina na ovom forumu. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Papovac Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Nada Obrić ubila majmuna akumulatorom e necemo pogresno prenosenje vesti. ovo je original TRAGIČNO Nada ubila majmuna kiselinom
SNARC Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Sopstvenom ? Ovo zvuci kao sifra za pocetak nuklearnog rata Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Recommended Posts