Moća Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Nisam jos pazario al sam pitao na predmetnom topiku oko troskova uvoza pa je wall sabrao dva i dva.
nbg4ever Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Mene na pm pitao "posto Scout"!?! Za TV juri samo one sa najvise pozitivnih na KP i neces imati problema Sent from my Nexus 4
katamaran Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Apdejtovao mi se danas softver na tv-u (lb serija) Zivo me zanima sta je novo.
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 šta je najbolje i najveće, a podrazumeva se za najmanje love. uslov da nema 3d, da je smart i da nije samsung. preferiram sony, može lg, philips. dijagonala oko(+) 100cm danke :)
Moća Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Lg 42lf561v u emmi-ju 415€ nije smart jer je smart bacanje para. Umesto toga uzmes ovaj tv i Android box za 50€ i zavrsio si posao. Android box kosta manje nego razlika izmedju smarta i obicnog a za par godina kupis noviji, jaci, bolji box a smarttv kad zastari celog ce menjas.
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 (edited) Lg 42lf561v u emmi-ju 415€ nije smart jer je smart bacanje para. Umesto toga uzmes ovaj tv i Android box za 50€ i zavrsio si posao. Android box kosta manje nego razlika izmedju smarta i obicnog a za par godina kupis noviji, jaci, bolji box a smarttv kad zastari celog ce menjas. hvala ali mislim da nisi pročitao moj post. dakle, tv treba da je smart, hd, no 3d, da je po mogućstvu sony, panasonic, lg. nikako samsung. i preko 100cm dijagonale jel rade oni mađari™? Edited October 16, 2015 by kud u maglu Simoviću
ToniAdams Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 smart ti je bacanje para. umesto njega uzmes android box i zavrsis poso za 50 evra
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 smart ti je bacanje para. umesto njega uzmes android box i zavrsis poso za 50 evra hvala, si
Moća Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Ja ti ozbiljno kazem. Android box ti daje smart funkciju a razlika je u tome sto ces umesto da pritisnes dugme za smart pritisnuti dugme za hdmi. Ne vredi smart te razlike u novcima. Pitaj druge zanemari debelog nemca.
Recommended Posts