Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

Posted

Nisam jos pazario al sam pitao na predmetnom topiku oko troskova uvoza pa je wall sabrao dva i dva.

Posted

Mene na pm pitao "posto Scout"!?!

Za TV juri samo one sa najvise pozitivnih na KP i neces imati problema

Sent from my Nexus 4

• 3 weeks later...
Posted

Apdejtovao mi se danas softver na tv-u (lb serija)

Zivo me zanima sta je novo.

• 2 weeks later...
Posted

šta je najbolje i najveće, a podrazumeva se za najmanje love. uslov da nema 3d, da je smart i da nije samsung. preferiram sony, može lg, philips. dijagonala oko(+) 100cm

danke

:)

Posted

Lg 42lf561v u emmi-ju 415€ nije smart jer je smart bacanje para. Umesto toga uzmes ovaj tv i Android box za 50€ i zavrsio si posao. Android box kosta manje nego razlika izmedju smarta i obicnog a za par godina kupis noviji, jaci, bolji box a smarttv kad zastari celog ce menjas.

Posted (edited)

Lg 42lf561v u emmi-ju 415€ nije smart jer je smart bacanje para. Umesto toga uzmes ovaj tv i Android box za 50€ i zavrsio si posao. Android box kosta manje nego razlika izmedju smarta i obicnog a za par godina kupis noviji, jaci, bolji box a smarttv kad zastari celog ce menjas.

hvala

:dry:

ali mislim da nisi pročitao moj post. dakle, tv treba da je smart, hd, no 3d, da je po mogućstvu sony, panasonic, lg. nikako samsung. i preko 100cm dijagonale

jel rade oni mađari™?

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

smart ti je bacanje para. umesto njega uzmes android box i zavrsis poso za 50 evra :fantom:

Posted

smart ti je bacanje para. umesto njega uzmes android box i zavrsis poso za 50 evra :fantom:

hvala,  :heart: si

Posted

Ja ti ozbiljno kazem. Android box ti daje smart funkciju a razlika je u tome sto ces umesto da pritisnes dugme za smart pritisnuti dugme za hdmi. Ne vredi smart te razlike u novcima. Pitaj druge zanemari debelog nemca.