Jump to content

Televizori

Featured Replies

Jos malo i nema vise :cry:

• Replies 3.5k
  • Views 331.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo da prijavim - kupio Grunding QLED 65 incha za 80000 (bio je na popustu) i slika kida - crna je pitch black, kontrasti, detalji, zvuk, softver brz - jebote ako je ovaj 700E kakvi su oni od par hil

• Uzeo sam LG Oled 😁  Otišao sa ženom ona reče hoću taj i više nije bilo diskusije. 

• Pošto mi je dete slomilo predhodni TV, sa ženom imem dogovor da se neće mešati oko novog, samo kad mali malo poraste... Ala će se uznenaditi kad donesem 75" kući...

Posted Images

:D

koje kotače je pazario? nisam pratio. 

koje kotače je pazario? nisam pratio.

Geely-GE_1387888b.jpg

Nisam jos pazario al sam pitao na predmetnom topiku oko troskova uvoza pa je wall sabrao dva i dva.

Mene na pm pitao "posto Scout"!?!

Za TV juri samo one sa najvise pozitivnih na KP i neces imati problema

Sent from my Nexus 4

• 3 weeks later...

Apdejtovao mi se danas softver na tv-u (lb serija)

Zivo me zanima sta je novo.

• 2 weeks later...

šta je najbolje i najveće, a podrazumeva se za najmanje love. uslov da nema 3d, da je smart i da nije samsung. preferiram sony, može lg, philips. dijagonala oko(+) 100cm

danke

:)

Lg 42lf561v u emmi-ju 415€ nije smart jer je smart bacanje para. Umesto toga uzmes ovaj tv i Android box za 50€ i zavrsio si posao. Android box kosta manje nego razlika izmedju smarta i obicnog a za par godina kupis noviji, jaci, bolji box a smarttv kad zastari celog ce menjas.

Vidi Moću šta je sve naučio

:)

Lg 42lf561v u emmi-ju 415€ nije smart jer je smart bacanje para. Umesto toga uzmes ovaj tv i Android box za 50€ i zavrsio si posao. Android box kosta manje nego razlika izmedju smarta i obicnog a za par godina kupis noviji, jaci, bolji box a smarttv kad zastari celog ce menjas.

hvala

:dry:

ali mislim da nisi pročitao moj post. dakle, tv treba da je smart, hd, no 3d, da je po mogućstvu sony, panasonic, lg. nikako samsung. i preko 100cm dijagonale

jel rade oni mađari™?

Edited by kud u maglu Simoviću

smart ti je bacanje para. umesto njega uzmes android box i zavrsis poso za 50 evra :fantom:

smart ti je bacanje para. umesto njega uzmes android box i zavrsis poso za 50 evra :fantom:

hvala,  :heart: si

Ja ti ozbiljno kazem. Android box ti daje smart funkciju a razlika je u tome sto ces umesto da pritisnes dugme za smart pritisnuti dugme za hdmi. Ne vredi smart te razlike u novcima. Pitaj druge zanemari debelog nemca.