Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

Posted

Ma i ja volim veliki ekran, pogotovo kad pičim Xbox, a srećom sve će više biti sadržaja u sve kvalitetnijim formatima, ali na nekim manjim udaljenostima zna da bude čudno, ima ljudi koji ne vole da im TV zauzima 80% vidnog polja :D 

Posted (edited)

Za pocetak hvala svima na sugestijama :D

Ima do mesta za tv sigurno 3 metra mozda i 4 (gledam ga ukoso od troseda)... 49 je 10 cm veci i siri od 43 i izgledao bi ogromno...  doduse navikne se covek. Moracu sa zenom da popricam o tome definitivno :D

Matorcima umire bajati TV i moram brzo da reagujem (moj stari LG njima, a meni nov), a ne bih da "bacim" 550-600e zbog zurbe za nesto sto mi ne treba, ili ako postoji nesto bolje za slicne pare. Samsung ili LG gledam zbog garancije, a svakako bih uzimao sa KP, a ne u tehnomaniji/ww/gigatron i sl radnjama.

Edited by Milosh76
Posted (edited)

Ne važi se, ti nosiš naočare :P

Edited by James Marshall
Posted

Ortak uzeo sonija od 55 i daljina od troseda je oko 2.5 metra. U početku mi bilo neobično a sad svaki put kad odem sve "normalnije" a ne idem tako često kod njega...

...shiit has hit the fan....

Posted

Ne postoji preveliki televizor, koliku god sobu imali

Posted
40 minutes ago, copkillah said:

Pa to...

Ne postoje preveliki televizori, samo nema uvek para...

Posted
1 hour ago, copkillah said:

minijatura

Posted

ziva istina, sad bi se poj'o sto nisam uzeo 49ku..

Posted
20 minutes ago, Čutura said:

ziva istina, sad bi se poj'o sto nisam uzeo 49ku..

Prodaj i kupi novi, šta te briga. Meni se moji smejali kada sam prodavao posle 8, 9 meseci nov tv od 800e al ja sad gledam 4k a oni nek se jebu... :cool: (pri tom sam ga prodao za iste pare koje sam platio, izgleda da sam baš povoljno prošao u startu).

Posted

Iskustvo sa roditeljima govori da se tu što manje komplikuje, njima će i 720p ripovi da rade posao ako nešto hoće da gledaju, šta god pristojno da im uzmeš, biće zadovoljni :)

Dakle, ne razmišljaj uopšte o UHD, uzmi im "običan" smart tv zbog Plexa (ili Serviia) i to je to.