Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

Posted

Uostalom, jeste čitali o fabrici Samsung u Slovačkoj?

....shit has hit the fan...

Posted

Cao ljudi, kupio sam pre nekog vremena ovo: http://www.lg.com/uk/tvs/lg-49LF540V

E sad, kupio sam i zvucnike ali izgleda ovo cudo nema audio izlaz?! Moze li neka pomoc, jel mi promice nesto, ili ima neki dzedz?

jedino hdmi pa u neki risiver kao što utvara reče

Posted

Hajte objasnite nama neukima, hdmi kabl i onda on ide u koji uredjaj? Posle se taj uredjaj konektuje na zvucnike?

Posted

Da se razumemo, hteo bih da prikljucim zvucnike tako da mi preko njih ide zvuk sa kablovske tv

Posted

Hdmi kabl u AV risiver, a zvučnike kačiš na risiver

Posted

HDMI iz tva radi kao out? Samo na LGu ili na svakom tvu?

Posted

Ovi LG koji nemaju nikakve audio out imaju jedan, obično sa strane koji je i out, za ostale zaista ne znam.

Posted

Jel ima neko iskustva sa Grundig televizorima vecih (48-55") dijagonala?

Posted

Hdmi kabl u AV risiver, a zvučnike kačiš na risiver

Fala rene. Gde mi je najjeftinije da pazarim te stvarcice?

Posted

ako si u blokovima, imaš u piramidi onoj kod pijace ka bloku 45 u prizemlju radnju kanibal. sve imaju, ne samo kineskih kablova

Posted (edited)

ako si u blokovima, imaš u piramidi onoj kod pijace ka bloku 45 u prizemlju radnju kanibal. sve imaju, ne samo kineskih kablova

Nije u prizemlju nego na spratu valjda, znači centralni deo piramide, kad se popneš stepenicama na sprat, u hodnik desno, oni su sa leve strane.

Dobar im je i sajt http://www.kanibal.co.rs/

Edited by Frank Pembleton
Posted

Njih se secam. Oni prave na licu mesta sta ti treba :D