Ravanelli Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Eno u Subotici uapsilo jednog sa 76 televizora. Era Magyara završena, svi kod strica u magazu, nema više labavo.
Ravanelli Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 čekaj, ovaj plex i servioo ubijaju potrebu za hdmi?
copkillah Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 pa ako imaš smart tv valjda je to i glavna stvar kod smarta, da elegantno i bežično sa kompa puštaš filmove i serije
renne Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Ko ima win 10, ne treba više ništa od tih servisa Desni klik i Cast to- odabereš tv i ćao zdravo
*edited by mod Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Ja uzeo glupi TV, Netflix ide preko Playstationa a sve ostalo preko kabla. Jednostavno nisam video potrebu za pametnim TVom.
Reaktor Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Javite ovde pliz ako saznate da li je to naš Madjar. Frka za garanciju, a?
MayDay Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Ma nije, nego nisam još kupila. Odužili ovi sa isporukom nameštaja, pa mi glupo dok to ne stigne da poručujem.
Frank Pembleton Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Ma nije, nego nisam još kupila. Odužili ovi sa isporukom nameštaja, pa mi glupo dok to ne stigne da poručujem.Svi znaju da se nameštaj bira prema tv-u.Nećemo te osnovne stvari da ponavljamo...
stajebrebilo Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Jel istina prica da se trajanje/radni vek tevea skracuje ako se okaci na zidni nosac jer se navodno slabije hladi? Ps nije trol, stvarno pitam Slucajno poslato sa Tapatoka
copkillah Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Ja za to prvi put čujem. Moglo bi da ima smisla ako je 'slepljen' uz zid, ali moj je solidno odvojen od zida tako da mislim da nema apsolutno nikakve veze.
MayDay Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Svi znaju da se nameštaj bira prema tv-u. Nećemo te osnovne stvari da ponavljamo... Muškarcima ni ne treba nameštaj. Jedna fotelja za ispred televizora i vece šolja.
MayDay Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Šta bude u tom frižideru? Pivo i mesni doručak?
Recommended Posts