November 4, 20168 yr Eno u Subotici uapsilo jednog sa 76 televizora. Era Magyara završena, svi kod strica u magazu, nema više labavo.
November 4, 20168 yr pa ako imaš smart tv valjda je to i glavna stvar kod smarta, da elegantno i bežično sa kompa puštaš filmove i serije
November 4, 20168 yr Ko ima win 10, ne treba više ništa od tih servisa Desni klik i Cast to- odabereš tv i ćao zdravo
November 4, 20168 yr Ja uzeo glupi TV, Netflix ide preko Playstationa a sve ostalo preko kabla. Jednostavno nisam video potrebu za pametnim TVom.
November 4, 20168 yr Ma nije, nego nisam još kupila. Odužili ovi sa isporukom nameštaja, pa mi glupo dok to ne stigne da poručujem.
November 4, 20168 yr Ma nije, nego nisam još kupila. Odužili ovi sa isporukom nameštaja, pa mi glupo dok to ne stigne da poručujem.Svi znaju da se nameštaj bira prema tv-u.Nećemo te osnovne stvari da ponavljamo...
November 4, 20168 yr Jel istina prica da se trajanje/radni vek tevea skracuje ako se okaci na zidni nosac jer se navodno slabije hladi? Ps nije trol, stvarno pitam Slucajno poslato sa Tapatoka
November 4, 20168 yr Ja za to prvi put čujem. Moglo bi da ima smisla ako je 'slepljen' uz zid, ali moj je solidno odvojen od zida tako da mislim da nema apsolutno nikakve veze.
November 4, 20168 yr Svi znaju da se nameštaj bira prema tv-u. Nećemo te osnovne stvari da ponavljamo... Muškarcima ni ne treba nameštaj. Jedna fotelja za ispred televizora i vece šolja.