Jump to content

Televizori

Featured Replies

A što mora da ima linuks? Možeš da kupiš filipsov 4k televizor i kakvu god hoćeš android kutiju. Razlika u ceni (oko 20000 dinara) ne opravdava kupovinu integrisanog rešenja. 

• Replies 3.5k
  • Views 331.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo da prijavim - kupio Grunding QLED 65 incha za 80000 (bio je na popustu) i slika kida - crna je pitch black, kontrasti, detalji, zvuk, softver brz - jebote ako je ovaj 700E kakvi su oni od par hil

• Uzeo sam LG Oled 😁  Otišao sa ženom ona reče hoću taj i više nije bilo diskusije. 

• Pošto mi je dete slomilo predhodni TV, sa ženom imem dogovor da se neće mešati oko novog, samo kad mali malo poraste... Ala će se uznenaditi kad donesem 75" kući...

Posted Images

osnovni model televizora na koji ćeš da budžiš neki android i srednja klasa televizora (koja ima linux, android, tizen ili web os) nije ista. da jeste, svi bi kupovali osnovni model i budžili šta im treba. pričam o kvalitetu slike, naravno.

Edited by BlackGeorge

Valja li nešto od ovih generčkih kineza (VOX, FOX, etc...) u 32-40 inča?

Valja li nešto od ovih generčkih kineza (VOX, FOX, etc...) u 32-40 inča?

moje mišljenje je : ne. imaš osim kineskog vox-a i turski vox, pa i grundig, telefunken iz kompanije vestel. recimo sa vox daljincem možeš da upravljaš grundigom... sve je to tzv. B klasa koja koristi neku napuštenu tehnologiju od pre 10-tak godina.

LG

Philips

Samsung

Sony

to ti valja i eventualno panasonic, ali samo češki a ne turski, pošto i tu imaš kod osnovnih modela opet taj vestel . :D

Auh.... :cry:

Pa to sad teže probrati Tv nego mobilni...

mada kao piše za pojedine modele da koriste DLed i sl..

Edited by Dark Wader

Ma nije teze. Na kraju uvek isti zakljucak. LG i Madjari :)

Ma nije teze. Na kraju uvek isti zakljucak. LG i Madjari :)

upoznat sam sa topikom :lolol:

Pa sto pitas onda :D

osnovni model televizora na koji ćeš da budžiš neki android i srednja klasa televizora (koja ima linux, android, tizen ili web os) nije ista. da jeste, svi bi kupovali osnovni model i budžili šta im treba. pričam o kvalitetu slike, naravno.

U načelu se slažem ali i to pravilo ima izuzetaka. Tehnički obrazovani kupci bi, većina ne želi da se gnjavi sa tim. 

Drugari, jel moze kontakt od tog Madjara i info koliko otprilike kosta LG UHD oko 50"?

I jel taj Madjar pouzdan (garnacija i tako to), pretpostavljam da jeste al za svaki slucaj da proverim.

Hvala :)

Miki sa Vračara. Pouzdan izuzetno. 50" oko 800€

Garancija sigurica

Miki sa Vračara. Pouzdan izuzetno. 50" oko 800€

Garancija sigurica

Blagodarim :)

S tim sto lg sada daje 5 god garancije za uhd televizore, mislim da madjari daju 2 god.

Drugari, jel moze kontakt od tog Madjara i info koliko otprilike kosta LG UHD oko 50"?

I jel taj Madjar pouzdan (garnacija i tako to), pretpostavljam da jeste al za svaki slucaj da proverim.

Hvala :)

haha skratila si korake. odma u glavu. lg - đarma

• 3 weeks later...

Doterujem jednu gostinjsku sobu, pa bih da ubacim televizor. Nije mi to glavni televizor, nego treći po važnosti, što znači da LG i Madjar stop. Da podvučem, ako biram između budžetnih varijanti Fox, Vivax i Vox, šta da uzmem? Samo će kablovska da ide u njega, ništa drugo ekstravagantno.