katamaran Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 (edited) isti daljinski ko za ld seriju (2010) samo premestili par dugmica edit: ovom na slici fale dva dugmeta (kineska kopija) desno od info Edited August 17, 2016 by katamaran
Mil@n Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 (edited) Nekako nisam siguran da taj daljinski ide uz LF seriju?Bio u kutiji jbg, novo neotpakovano. Na starom mi je list bio gde i tebi. Inače, ja sam napravio favorite liste a i b samo ne znam odakle im prići.. Idioti. Edit: gledao sam po netu, dobar je daljinski, msm moj. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited August 17, 2016 by Mil@n
giuseppe Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Pa pazarite onaj LG fensi superdaljinski, kad već bacate pare :P A Android remote app?...
Mil@n Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Pa pazarite onaj LG fensi superdaljinski, kad već bacate pare :P A Android remote app?... Ma nije problem u daljinskom, već kako je na tv-u rešeno biranje programa. Ima odličan android app za ovaj moj. Rene, vidim da u tom meniju i ti sa leve strane liste programa imaš ona dva menija programi gore i recordings dole. Kako ti ne pređe na taj meni kada pomeraš levo, kako si rekao da skroluješ strane, levo desno?
renne Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Pa pazarite onaj LG fensi superdaljinski, kad već bacate pare :P A Android remote app?... Ne treba, ima app lg-jev koji simulira magic remote. Čudno to za daljince, ja na tri modela imam one minijaturne
katamaran Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 (edited) Ja na jednom mali a na drugom ovaj veliki. Cini mi se da oba rade i na onom drugom tv-u app lg-jev Let me guess - no win phone? edit: za divno cudo https://www.microsoft.com/en-us/store/p/remote-for-lg/9wzdncrfhznh Za razliku od SBB LG kapira da smo grupa mala ali odabrana edit 2: no devices found... Edited August 17, 2016 by katamaran
renne Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Ovo je najbolja app https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lgerp.mobilemagicremote
Mil@n Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Najbolja je lg tv plus Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Skyhighatrist Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Renne (i ostali), imaš li preporuku za antenu za TV sa DVB-T2 tjunerom, u selu u brdima gde je signal (baš) loš? Na šta se tu obraća pažnja, na što veće pojačanje? Jel' ovo OK?
renne Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Ti stb-ovi dosla loše rade sa pojačalima, doduše ima opcija u meniju da se pojačalo ignoriše. Moraš pokušati, u svakom slučaju, mada bih ja pre išao na najveću logu koju možeš da nabaviš
Kreator Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 ...ili kućna/sobna antena sa pojačavačem sa što više decibela (ako može 40 i više, mada je teško naći).
Mil@n Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Jel koristi neko sound bar neki, nakačen na tv, ima li smisla to kupovati? Imam ok ponudu za neki LG al 2x20w, mislim da su mi toliko i zvučnici na tvu... Ne znam kako to radi u praksi. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Kreator Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Philips izbacio na tržište 4K televizor sa smat linuxom. čim skupim pare, moj je http://download.p4c.philips.com/files/4/43pus6101_12/43pus6101_12_pss_.pdf
Recommended Posts