Jump to content
IGNORED

PPP mali pijac...

yolo

Recommended Posts

Posted

Pre par dana sam otišao na Zeleni venac oko pola šest posle podne. Totalna rasprodaja - tikvice 10 dinara za kg, paradajz 60 dinara (redom™), paprike 40 dinara, takođe redom. Sve je bilo dosta dobro. 

Posted

ja sam tamo skoro svaki dan u to doba (zgodno mi sa šljake, bajloni je prazan tada), užasno mi ide na kurac taj redom™, nisam ga izvalio na drugim pjacama.

Posted

Sami sipaju, nema biraže

profitiras na seljackoj muci, jel ?

Posted (edited)

meni je redom™ fer opcija, osim ako nema neke očite podvale. pipači paradajza, taj rad.

Edited by pacey defender
Posted

redom i jeste u 99% prevara, sa sve kesama polupunim rspalog voća-povrća

Posted

Fer je isto kao što bi bila fer opcija da u supermarketu ili mesari ne možeš da biraš parče mesa, nego dobiješ prvo koje majstor dohvati. Šta ako mi treba dve kile sitnijeg luka, a ovaj mi zahvati tri glavudže?

Posted

u mesari ne pipaš krmenadlu po krmenadlu po krmenadlu po krmenadlu po krmenadlu po krmenadlu, tako da to poređenje nećemo koristiti. 

ali slažem se da princip ima mana  :D

Posted

Nikad nisam u životu uzeo ništa na pijaci od tih redom™, niti imam nameru. Ako dođe vreme da ne može da se bira, neću ništa kupovati na pijaci.

Ukratko, nek mi se napasu redom™.

Posted

Nikad nisam u životu uzeo ništa na pijaci od tih redom™, niti imam nameru. Ako dođe vreme da ne može da se bira, neću ništa kupovati na pijaci.

Ukratko, nek mi se napasu redom™.

Podržavam.

Na kraju krajeva, nemamo u životu baš mnogo prilika gde možemo bezbedno da se bahatimo.

Posted

u mesari ne pipaš krmenadlu po krmenadlu po krmenadlu po krmenadlu po krmenadlu po krmenadlu, tako da to poređenje nećemo koristiti. 

ali slažem se da princip ima mana  :D

Zašto bih morao da pipam? Vidim koja mi se svidi i uzmem, tj kažem majstoru da mi je da, isto tako ne bih imao problem sa tim da prodavcu na pijaci pokazujem koji paradajz da ubaci. Preblem je u tome što on odlučuje koji ću paradajz ili luk ja dobiti, a za moje pare.

Posted (edited)

Ma uopšte nije tu reč o pipanju, nego da je neki kriminalac zakupio veliki broj tezgi na zelenom vencu i angažovao veliki broj roma (nema veze što su romi, nego se iz toga vidi da je u pitanju akcija koja se vodi s jednog mesta) da na njima rade i pokušao da uvede to.

To se sve odnosi samo na zvenac, na ovim pijacama na koje redovno idem (stari merkator i zemun) uopšte ni nema toga.

Edited by kobni zelaya
Posted

Nisam znao da je taj fazon.

Doduše da, redom™ kreće negde od polovine pijace, tamo gde oni počinju lagano, pre toga može da se bira.

• 4 weeks later...
Posted

Sečene lubenice na krišku su za izbegavanje u širokom luku, ali večeras nisam mogla da nosim kući džinovsku lubenicu, a u Aroma marketu crvene zrele, ne mogu biti bolje. Kriška 2 kg 60 dinara. Za sad nemam simptome trovanja.