svashtabezneshto Posted July 8, 2020 Posted July 8, 2020 svaka im čast jelena zorić je celu noć bila neverovatna carica!
Zabalujev Posted July 8, 2020 Posted July 8, 2020 Slažem se, sinoć zvezdani trenuci za N1. Doduše, nije teško. Treba samo biti tamo i pustiti u program. Ne znam zašto je ostalima toliko teško da urade isto.
Frank Pembleton Posted July 8, 2020 Posted July 8, 2020 Slažem se, sinoć zvezdani trenuci za N1. Doduše, nije teško. Treba samo biti tamo i pustiti u program. Ne znam zašto je ostalima toliko teško da urade isto.Tačno. Nekad je "samo" dovoljno biti svedok.. Videlo se i kod njih povremeno sa onim fono uključenjima, no Zorićka i drugari su to sve opeglali! .... Shiit has hit the fan!
Jimmy Kowalski Posted July 8, 2020 Posted July 8, 2020 Jel ima neko objasnjenje sto su samo zene sinoc bili reporteri sa ulice?
gospa buba Posted July 8, 2020 Posted July 8, 2020 sa aldzazire je bio momak, ali nije jurcao kao zoricka. sent from bubamoto
Jumanji Posted July 8, 2020 Posted July 8, 2020 Kada sam pitala sinoc gde su muski reporteri na N1, em ludilo na ulicama, em noc, mnogi mi odgovorili... muskarci lakse dobijaju batine [emoji2368]
fusion_ Posted July 8, 2020 Posted July 8, 2020 Istina, to je tacno za batine. Druga stvar je sto oni nisu "zrtvovali" muski deo ekipe.
KnightLore Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 Jel to ne može da se gleda N1 live u Srbiji preko neta bez EON pretplate? Vidim da sljakaju HR i BiH verzije bez problema. Ako se uzme samo EON TV paket, da li ima opcija gledanja na 3/5 mobilnih uređaja?
msv Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 (edited) Ne može, samo naša verzija nema strim na sajtu. Uz EON porodični se dobija 1 smart TV aplikacija i 3 mobilne. Edited July 9, 2020 by msv
renne Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 Jel to ne može da se gleda N1 live u Srbiji preko neta bez EON pretplate? Vidim da sljakaju HR i BiH verzije bez problema. Ako se uzme samo EON TV paket, da li ima opcija gledanja na 3/5 mobilnih uređaja? Da, na tri uređaja ako se ima pretplata
Recommended Posts