Jump to content
IGNORED

N1, CNN medj srbljem

Grunf

Recommended Posts

Posted

svaka im čast

jelena zorić je celu noć bila neverovatna carica!

Posted

Slažem se, sinoć zvezdani trenuci za N1. Doduše, nije teško. Treba samo biti tamo i pustiti u program. Ne znam zašto je ostalima toliko teško da urade isto.:fantom:

Posted
Slažem se, sinoć zvezdani trenuci za N1. Doduše, nije teško. Treba samo biti tamo i pustiti u program. Ne znam zašto je ostalima toliko teško da urade isto.:fantom:
Tačno. Nekad je "samo" dovoljno biti svedok.. Videlo se i kod njih povremeno sa onim fono uključenjima, no Zorićka i drugari su to sve opeglali!

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Jel ima neko objasnjenje sto su samo zene sinoc bili reporteri sa ulice?

Posted

sa aldzazire je bio momak, ali nije jurcao kao zoricka.

sent from bubamoto

Posted

Kada sam pitala sinoc gde su muski reporteri na N1, em ludilo na ulicama, em noc, mnogi mi odgovorili... muskarci lakse dobijaju batine [emoji2368]

Posted

Istina, to je tacno za batine.
Druga stvar je sto oni nisu "zrtvovali" muski deo ekipe.

Posted

Jel to ne može da se gleda N1 live u Srbiji preko neta bez EON pretplate? Vidim da sljakaju HR i BiH verzije bez problema.

Ako se uzme samo EON TV paket, da li ima opcija gledanja na 3/5 mobilnih uređaja?

Posted (edited)

Ne može, samo naša verzija nema strim na sajtu.

Uz EON porodični se dobija 1 smart TV aplikacija i 3 mobilne.

Edited by msv
Posted
Jel to ne može da se gleda N1 live u Srbiji preko neta bez EON pretplate? Vidim da sljakaju HR i BiH verzije bez problema.

Ako se uzme samo EON TV paket, da li ima opcija gledanja na 3/5 mobilnih uređaja?

Da, na tri uređaja ako se ima pretplata