July 8, 20204 yr Slažem se, sinoć zvezdani trenuci za N1. Doduše, nije teško. Treba samo biti tamo i pustiti u program. Ne znam zašto je ostalima toliko teško da urade isto.
July 8, 20204 yr Slažem se, sinoć zvezdani trenuci za N1. Doduše, nije teško. Treba samo biti tamo i pustiti u program. Ne znam zašto je ostalima toliko teško da urade isto.Tačno. Nekad je "samo" dovoljno biti svedok.. Videlo se i kod njih povremeno sa onim fono uključenjima, no Zorićka i drugari su to sve opeglali! .... Shiit has hit the fan!
July 8, 20204 yr Kada sam pitala sinoc gde su muski reporteri na N1, em ludilo na ulicama, em noc, mnogi mi odgovorili... muskarci lakse dobijaju batine [emoji2368]
July 8, 20204 yr Istina, to je tacno za batine. Druga stvar je sto oni nisu "zrtvovali" muski deo ekipe.
July 9, 20204 yr Jel to ne može da se gleda N1 live u Srbiji preko neta bez EON pretplate? Vidim da sljakaju HR i BiH verzije bez problema. Ako se uzme samo EON TV paket, da li ima opcija gledanja na 3/5 mobilnih uređaja?
July 9, 20204 yr Ne može, samo naša verzija nema strim na sajtu. Uz EON porodični se dobija 1 smart TV aplikacija i 3 mobilne. Edited July 9, 20204 yr by msv
July 9, 20204 yr Jel to ne može da se gleda N1 live u Srbiji preko neta bez EON pretplate? Vidim da sljakaju HR i BiH verzije bez problema. Ako se uzme samo EON TV paket, da li ima opcija gledanja na 3/5 mobilnih uređaja? Da, na tri uređaja ako se ima pretplata