Milošica Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 (edited) Ja ti kažem jer sam u gotovo svakodnevnom kontaktu sa osobama koje su samo malo,da kažem,"iznad" profila Mileta,a taj profil ljudi vrši jako veliki uticaj na samog Mileta Znaju oni za te afere,"ali gradi se" ili "zapošljava se pa makar i za taj minimalac"...I ako na to dodamo evidentno nedovoljnu aktivnost opozicije na terenu,i to veze nema čak ni sa slobodom medija,dobijemo to da N1 nema toliki uticaj čak ni kod mnogih ljudi koji ga gledaju. Edited June 18, 2020 by Milošica
msv Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 Da kažemo da ljude van Beograda ne zanimaju kocke na Trgu, a one koji nemaju fakultet (90%) ne dotiče plagiranje doktorata. Ali ove teme gde su ljudi ginuli ili žene seksualno zlostavljane bi mogle da se nametnu i Miletu i Slavici, nisu oni toliko retardirani.
Milošica Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 (edited) Njih dvojicu smatraju nebitnima u SNS hijerarhiji,jer se više ne pojavljuju na TV/u novinama.Tačnije,ne vezuju ih blisko za AV. Edited June 18, 2020 by Milošica
msv Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 On 17.6.2020. at 15:21, msv said: (N1) Specijalni predizborni program - N1 Debata Analitičari su Cvijetin Milivojević, Dragomir Anđelković (koji menja stranu ) i Zoran Panović.
Apollo Creed Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 Kako mi se kenja od tog Panovića,težak bzvznjk...
jorma shparga Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 Koliko se pokidao Cedomir... drogiran kao mecka
Frank Pembleton Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 3 hours ago, Fakundo Sava said: Gde je Maja Nikolić Nejapundža? Trudna? Trenutno u Grckoj
msv Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 (N1) Izborna noć na N1, nedelja u 20h Quote Kako su glasali građani Srbije? Kolika će biti izlaznost i kakvi su efekti bojkota izbora najvećih opozicionih stranaka? Kako se glasalo na republičkim, a kako na lokalnim izborima? Saznajte prve rezultate i atmosferu iz stranačkih štabova, uz analizu naših gostiju. Ko su pobednici, a ko gubitnici? I hoće li biti iznenađenja nakon prebrojavanja glasova? N1 reporteri na svim važnim lokacijama, uz program iz četiri studija. Rezultate izbora analiziraju urednica nedeljnika NIN Vesna Mališić, politikolozi Cvijetin Milivojević i Boban Stojanović i urednik Nove srpske političke misli Đorđe Vukadinović. Gosti u Izbornoj noći na N1 biće i predstavnici političkih partija koje izlaze i onih koje izbore bojkotuju. Izborna noć na N1. Nedelja od 20 časova.
Frank Pembleton Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 Ovde mi najzanimljivijih Boban Stojanović... Shiit has hit the fan
Recommended Posts