March 1, 20205 yr je l' ovo inside info?Info jeste, al je više outside... ... Shiit has hit the fan...
March 1, 20205 yr On 21.2.2020. at 16:58, maharaja said: A jel ima neko objašnjenje zašto to rade i zašto su nazivi pozicija na engleskom ako ljudi rade na srpskom? Jel to samo u medijima? I u advokaturi je slična mešavina, ne samo za radna mesta nego i generalno. Draftuj mi to. Mi smo vidi to sa ovima iz emplymenta i dispjuta....
March 1, 20205 yr ih, kad mi kažu you must close that deal.... doduše diša je nizozemac, a oni su amerikanizovani dibidus
March 8, 20205 yr Ponedeljak 20hFilm o ribokrađi "Grabljivci" u ponedeljak u 20h na N1 http://rs.n1info.com/Vesti/a575782/Film-o-ribokradji-Grabljivci-u-ponedeljak-u-20h-na-N1.html... Shiit has hit the fan...
March 22, 20205 yr Sajt im postaje apsolutno neupotrebljiv. Možda da nađu nekog da razgrne menadžere, poubija popapove i reklame sa svih strana, smanji intenzitet boja, uništi trčeće vesti. Ovo više ne može da se prati.
March 22, 20205 yr 10 hours ago, Anonymous said: Sajt im postaje apsolutno neupotrebljiv. Možda da nađu nekog da razgrne menadžere, poubija popapove i reklame sa svih strana, smanji intenzitet boja, uništi trčeće vesti. Ovo više ne može da se prati. Istina. Dok razgrneš reklame zaboraviš što si uopšte i došao... Popapovi su atak na mozak...zakonom zabraniti upotrebu u marketinške svrhe. Edited March 22, 20205 yr by Tasha_B
March 22, 20205 yr Eee pa ne može tako...Menađeri su imali brejnstorming i rekli:Monetizujte! ... Shiit has hit the fan...
March 22, 20205 yr ...posle svakog menađerskog brejnstorminga negde bude kao... ... Shiit has hit the fan... kao univerzalna moneta.
March 22, 20205 yr +1 Nečitljivo. Za sa npr. 100 godina tražio vest o smrti Bore Stanković. Da nisam čuo u vestima informaciju, na sajtu se nikada ne bih informisao.