Anonymous Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Država ne može da oduzme dozvolu medijskoj kući?
Frank Pembleton Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 1 minute ago, Anonymous said: Država ne može da oduzme dozvolu medijskoj kući? Moze, kao Animal Planetu
renne Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Država ne može da oduzme dozvolu medijskoj kući?Ne
Anonymous Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Ajd' da vam poverujem, svakako bih voleo da ste u pravu. Uostalom, sutra treba da se vidim sa drugaricom koja tamo radi, pa će mi biti jasnija situacija.
Frank Pembleton Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 6 minutes ago, Anonymous said: Ajd' da vam poverujem, svakako bih voleo da ste u pravu. Uostalom, sutra treba da se vidim sa drugaricom koja tamo radi, pa će mi biti jasnija situacija. Slabo ce ona moci da ti kaze nesto sto vec ne znas
msv Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 1 hour ago, Anonymous said: Država ne može da oduzme dozvolu medijskoj kući? Ne postoje u registru REM-a, pa ovi njište kako je N1 luksemburška televizija.
stoka Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 (edited) Meni je mala misterija, koju možda neko od vas može da razjasni, zašto režim isto ovako ne udara na alđaziru, koja možda nije toliko kritična kao N1, ali malo-malo kroz svoje emisije podseća na srpske zločine iz rata devedesetih ... Edited January 29, 2020 by stoka
James Marshall Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Zato što je niko ne gleda, a i realno ona baš i nije srpska televizija, imaju dopisnike odavde i ponekad emituju nešto, plus mnogo manje novinara koji skaču po živcima dotičnom. I nemaju svog povezanog operatera.
Frank Pembleton Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Meni je mala misterija, koju možda neko od vas može da razjasni, zašto režim isto ovako ne udara na alđaziru, koja možda nije toliko kritična kao N1, ali malo-malo kroz svoje emisije podseća na srpske zločine iz rata devedesetih ...Zato što je njihov uticaj nula, prozivao je i njih par puta ono katarske pare ovo ono... A drugo AJB je fino povezana sa raznim lokalnim tajkunima sa kojima AV i ne bi da se kači... ... Shiit has hit the fan...
morgana Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 1od5 mil na fb prozivaju n1 da laze da je telekomova zrtva ili makar 1 od 1od5mil, sta vise znam ko
Anonymous Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 On 29.1.2020. at 21:46, Frank Pembleton said: Slabo ce ona moci da ti kaze nesto sto vec ne znas Na žalost tako je ispalo. Još i nije danas videla naslovnice, pa se dodatno isprepadala kad sam joj ih opisao.
Frank Pembleton Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Na žalost tako je ispalo. Još i nije danas videla naslovnice, pa se dodatno isprepadala kad sam joj ih opisao.Ma džabe se sekira, to je sad "pun gas"...Evo sutra opet Lučić i ovaj drugi drže KZŠ... ... Shiit has hit the fan...
Anonymous Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Povodom tih naslovnica, sve je to slušao naš prijatelj koji sad živi u Barseloni i jednostavno ne može da poveruje, a čitave devedesete je proveo ovde.
Recommended Posts