Jump to content
IGNORED

N1, CNN medj srbljem

Grunf

Recommended Posts

Posted

sad je ovo izašlo:

Error 524 Ray ID: 55ccdf648e8759b2 • 2020-01-29 17:19:43 UTC

A timeout occurred

Posted

„Obaveštavamo vas da je sajt N1info pod novim napadom, ovog puta iz Nigerije, i ponovo je oboren“, navodi N1 na svojim društvenim mrežama.

Posted
10 minutes ago, villiem said:

jel zna neko kolko ovo moze da kosta ?

Sta kosta da kosta Pantela ne zali kintu....

Posted
22 minutes ago, villiem said:

jel zna neko kolko ovo moze da kosta ?

mnogo

Posted (edited)

Kapiram da zavisi šta se napada, i odakle se napada (ne mislim na lokaciju odakle, nego da li te tuku posvećene DDOS mašine ili npr. hakovane web kamere i kojekakvi IoT uređaji).

Svojevremeno su sudili nekim likovima u UK za napade na neke kladioničarske sajtove, i ovi su to naplaćivali u milionima.

Mene zanima šta u ovom slučaju radi Cloudflare, dal' N1 ima neku jeftinoća basic zaštitu pa ih štite od, ne znam, 1000 napada u sekundi, a za preko mora da se plati Platinum paket, jerbo ovo što sad imaju očigledno nije dovoljno.

Edited by Skyhighatrist
Posted

Ne kapiram Vučićevu ideju. Ovo je savršen način da pokvari odnose sa zapadnim zemljama.

Posted
8 minutes ago, Anonymous said:

Ne kapiram Vučićevu ideju. Ovo je savršen način da pokvari odnose sa zapadnim zemljama.

On da nema dozvolu ne bi tl ni radio.

Sve za potpis

Posted
13 minutes ago, Anonymous said:

Poverenje u tzv zapadne demokratije je izgleda jace od vere u nova neukaljana lica ili DSov srednji esalon.

Posted

Jedino pitanje koje se meni postavlja onda jeste čemu uopšte služi N1 (ako ne kao korektivni faktor Vučića) ako zapadni mentori (kompanije, investitori, ko god stoji iza N1) dozvoljavaju da im njihov pulen sere po njihovoj kreaciji. Što fino ne ugase to svoje čedo, čemu bacanje para. 

Posted

N1 jeste bacanje para a kapiram i da se Solak nesto pita u tom sbb-u.

Posted

Pa ako to nema neku ozbiljniju agendu i zaleđinu onda je zaista bacanje para.

Posted
58 minutes ago, Bogotac said:

On da nema dozvolu ne bi tl ni radio.

Sve za potpis

Sumnjam da za ovo ima dozvolu. Naravno ukoliko su Amerikanci odlučili da puste N1 niz vodu onda je to druga priča.

Onda ne vidim zašto bi se ovako glupirao, može da im jednostavno oduzme dozvolu za rad, ili da im nađe 'kupca' kao i ostalim.

51 minutes ago, Lezilebovich said:

Poverenje u tzv zapadne demokratije je izgleda jace od vere u nova neukaljana lica ili DSov srednji esalon.

Nisam to rekao. Ne znam gde si našao poverenje u mojoj rečenici.

Posted

Nit može.da im oduzme dozvolu, nit može da ih kupi