Frank Pembleton Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Veruj mi kakve sam sve konstrukcije cuo od hr pre svega to je za pricu.... a moguce i da su nepismeni, ne sporim
mraki Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Videh jutros neku novu kako vodi jutarnji program, ili je bar ja ranije nisam primećivao. Ksenija, zaboravih prezime... ono je baš loše bilo. Izgled takav da @ordi sigurno ne bi odobrila
darling Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 sigurna sam da sam i ja ovde iskazivala iznenadjenost lostim prevodima, mrzi me da trazim. pretpostavljam da je to zato sto tv nema prevodioca, nego novinari znaju engleski, ali znati engleski i prevoditi su dve razlicite stvari. opravdano sumnjam da nema ni lektora.
Frank Pembleton Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 (edited) 21 minutes ago, mraki said: Videh jutros neku novu kako vodi jutarnji program, ili je bar ja ranije nisam primećivao. Ksenija, zaboravih prezime... ono je baš loše bilo. Izgled takav da @ordi sigurno ne bi odobrila Ksenija Pavkov bila reporter, uletela iz nuzde... A za prevodioce khm khm Edited January 12, 2020 by Frank Pembleton
mraki Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 (edited) 1 hour ago, ordi said: oooo, moraće to da se premotava Da ti pomognem Hvala za info @Frank Pembleton Edited January 12, 2020 by mraki
ordi Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 1 hour ago, mraki said: Da ti pomognem Hvala za info @Frank Pembleton au pod 1 - ovo je neprikladan dekolte za doba dana i temu emisije pod 2 - nude cipele - horor, horor pod 3 - sedi kao da je progutala motku i pod 4 - zašto želi da zvuči kao tatjana vojtehovski? naglasak, pa čak i mimika
Filozof manijak Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 8 hours ago, levi said: odobrena +1 Naočare kao jagoda na šlag na torti
James Marshall Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 da im to nisu službene cipele, Antićka ima neke slične, možda su to "Novi dan" cipele, a možda imaju neki popust kao firma kod nekog zastupnika proizvođača. Užasna je kao voditelj, juče se sa onim njuzovcem spoticala kao pijanac na stepenicama.
Recommended Posts