belch Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 to je baš užasan posao, slušaš i njega i sebe a ne čuješ kako treba ini jednog ni drugog, posle 20 minuta mozak eksplodira
Ravanelli Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 danas je smajlovićka bila na jutarnjem prelistavanju štampe na n1 u preleopoj lazio-plavo haljini i počela da brani tezu apostolskog kako je n1 filijala cnn i pomenula bivšeg direktora cia koji na neki način učestvuje u vlasničkoj strukturi n1 i da n1 ne treba da se uzbuđuje čak ni ako im se kaže da su ispostava nato pakta. voditeljka je bila iznenađujuće dobra. držala se činjenica i na kraju je naterala da pojede svaku glupost koju je izbacila tog jutra. veliko osveženje u odnosu na beskičmenost koja inače postoji među srpskim voditeljima. od ostalih hajlajta, ljilja je skoro zasuzila kada je pričala o tome kako ju je podržao kolektiv politike odvratna osoba
Prospero Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Mogla je da kaže "ne znam šta je KKR i šta je KKR Global Institute ali znam da mi iz moje male žablje perspektive tu nešto smrdi i znam da to što mi smrdi prevedem na jezik koji lokalni prostak sa još žabljijom perspektivom može da pojmi, dakle - NATO, uticaj, ispostava - ali to mi je sad OK jer sam izduvala tamo gde sam bila"
AcaRadio Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 počela da brani tezu apostolskog kako je n1 filijala cnn i pomenula bivšeg direktora cia koji na neki način učestvuje u vlasničkoj strukturi n1 i da n1 ne treba da se uzbuđuje čak ni ako im se kaže da su ispostava nato paktaVučela lajks dis. Možda je pozove da kolumniše u njegovom Pečatu :D
hausmaistor Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 (edited) Mogla je da kaže "ne znam šta je KKR i šta je KKR Global Institute ali znam da mi iz moje male žablje perspektive tu nešto smrdi i znam da to što mi smrdi prevedem na jezik koji lokalni prostak sa još žabljijom perspektivom može da pojmi, dakle - NATO, uticaj, ispostava - ali to mi je sad OK jer sam izduvala tamo gde sam bila" Jel si zaista toliko nisko pao da moras da branis nesrecni N1 od jos nesrecnije Ljilje? Jel znas neki drugi medij gde Jelena Milic gostuje i daje izjave najmanje jednom nedeljno kao na N1? Sunce ti milo, N1 uzdanica gradjanske Srbije... pa nek vas jebe Vucic da ne izvlaci sve dok ne priznamo Kosovo i ukinemo RS Edited July 22, 2016 by hausmaistor
duda Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 (edited) na N1 ide emisija crvena linija priča se o potencijalnoj zabrani abortusa, valjda se neki političari u croatiji uskopistili pričaju žene iz bg, splita i sarajeva i carica iz sarajeva kaže da treba da se pokrene kontrakampanja nešto tipa ''šta ko od tih tipova (političara) ima u gaćama i koliki mu je'' ed. a priča da ubosni postoji suprotan problem, da devojke masovno rekonstruišu himen lele, dokle smo došli, bobtemazo Edited October 14, 2016 by dùda
Malkmus Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Televizija N1 povodom obeležavanja 20 godina od građanskih protesta protiv režima Slobodana Miloševića emituje specijalnu emisiju "Dve decenije šetnje" u četvrtak, 17. novembra, od 20 časova. http://rs.n1info.com/a208400/Vesti/Vesti/Specijalna-emisija-Dve-decenije-setnje-na-TV-N1.html
morgana Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Boze koliko Sasa Jankovic prica bezvezarije u vezi sa kandidaturom. Steta.
Sludge Factory Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Jbg, vezuje se covek u cvor zbog toga sto ga pitaju o tome a on ne bi da prica jer je jos uvek zastitnik gradjanja. A i nema on tu harizmu niti je naucio da se snalazi da odgovara na pitanja na koja ne zeli da odgovori :D
stoka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Zaista, sve je to OK, ali, realno, Janković ima harizmu fikusa ...
Locust Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 (edited) Ništa neobično, obzirom da trenutni predsednik ima harizmu crne ptice zloslutnice. Edited December 2, 2016 by Locust
Miralem Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 http://rs.n1info.com/a213996/Auto/Nova-recenzija-Jugo-je-najgori-auto-ikad-proizveden.html poceo je i n1 da brlja i izbacuje "vesti" koje je priredio, tj ukrao, majmun. "Iako nije bio loš kao automobili rađeni pod čeličnom zavesom, činjenica jest da je jugo bio automobil koji nije bio konkurentan na razvijenim tržištima i da je svako ko je finansijski mogao u SFRJ birao neki automobil zapadne proizvodnje." koji je ovo jezik? slovenacki? ako da, zasto ostatak teksta jest na srpskom? dalje, amerima se da oprostiti, ali bi ovaj afroslovenac iz srbije morao znati sta je gvozdena zavesa. i da jugoslavija nije bila iz te zavese.
Caligula Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Zaista, sve je to OK, ali, realno, Janković ima harizmu fikusa ... .. nije do harizme, ovaj ispod je pobedio 1 lepog Tadica a ovaj do njega ima funkciju koju je nekada imao 1Zoran Djindjic. Precenjujete harizmu. btw zato mi se i glasa za Jankovica, hrabar i iskren covek. De ces vecu harizmu.
Recommended Posts