James Marshall Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Ne slažem se. Ovo je jedina forma tv emisija kod nas u kojoj gost ima priliku da kaže šta želi bez upadanja u riječ neurotičnog voditelja i histeričnog sagovornika. Daj ne zezaj, imaš 3 sekunde apsolutne tišine pa onda dva-tri učesnika u glas. U jednom momentu se Ćirjaković počeo zajebavati na tu temu pa završavati svoj dio priče sa "prijem" ili "over"
keitel Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 (edited) Daj ne zezaj, imaš 3 sekunde apsolutne tišine pa onda dva-tri učesnika u glas. U jednom momentu se Ćirjaković počeo zajebavati na tu temu pa završavati svoj dio priče sa "prijem" ili "over" Ma nisam ni gledao emisiju, jedna je stvar problem tehničke prirode a drugo ono što sam ja pominjao, a što je bio problem u apsolutno svim političkim emisijama debatnog tipa kod nas. Edited December 30, 2015 by keitel
James Marshall Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Ma nisam ni gledao emisiju, jedna je stvar problem tehničke prirode a drugo ono što sam ja pominjao, a što je bio problem u apsolutno svim političkim emisijama debatnog tipa kod nas. A to da, to stoji. Ovo tehničko jeste sjebalo Jugoslava da prekida sagovornika, ali kao što neko već primjeti, sjebalo je flow emisije totalno.
vememah Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Televizija N1 u subotu, 2. januara, i u nedelju, 3. januara, od 21 sat reprizira završne epizode dokumentarnog serijala "Mediji u Srbiji: Hronika propadanja". http://rs.n1info.com/a122870/Vesti/Mediji-u-Srbiji-Hronika-propadanja.html
Frank Pembleton Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Da podsetim kumsa evo te repriza... Poslato sa WC šolje by BVK
vememah Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 O uticaju N1 iz septembarskog istraživanja javnog mnjenja NSPM-a: http://www.nspm.rs/istrazivanja-javnog-mnjenja/istrazivanje-srbija-septembar-2015.html
stoka Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 O uticaju N1 iz septembarskog istraživanja javnog mnjenja NSPM-a: http://www.nspm.rs/istrazivanja-javnog-mnjenja/istrazivanje-srbija-septembar-2015.html Istraživanja nspm-a? Znate kako su ranije pravili ankete? Pošalju neku nesretnicu iz donjeg milanovca, koja honorarno radi kod njih, da popuni 100 anketnih listića kad ode kod svojih za vikend ... Od reprezentativnog stratifikovanog uzorka ni "S" ...
notenoughreasonsforclaire Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 I Ksenija Pavkov prešla sa RTV-a na N1.
đorđe geprat Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 u hrvatskom presingu večeras je gostovao mate rimac. u pitanju je momak koji je sa 17 napravio prvi patent, sa 24 počeo posao sa dizajniranjem i konstrukcijom elektromobila, danas sa 28 u firmi sa 150 zaposlenih pravi sportske elektromobile (850K€ komad) i elektrobicikle (8.5K€ komad) koji testiraju vojske i policije u svetu. žena mi reče da ovaj presing treba puštati srednjoškolcima kada im se priča o preduzetništvu. a ona se vrlo razume u te stvari. pogledajte, ako bude repriza.
maheem Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Neverovatan dečko. Pored nestvarne vunderkind priče, uspeha i proizvoda koje je stvorio, oduševilo me je kako je pričao tokom cele emisije. Concept One ubrzava do sto za 2.8s a maximalna brzina mu je limitirana na 305km/h. Greyp bicikl bi zaista trebao da nađe primenu u policiji. Brz, 120km može da pređe sa jednim punjenjem, baterija se potpuno napuni za 2h. Greyp.com
Hella Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 (edited) žena mi reče da ovaj presing treba puštati srednjoškolcima kada im se priča o preduzetništvu srednjoškolcima u srbiji treba pomoći da pobegnu za početak a ne hraniti ih iluzijama o preduzetništvu ovde Edited February 15, 2016 by Hella
Remi Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Chetniks creme de la creme. http://rs.n1info.com/a142620/Svet/Region/Napadnuta-ekipa-N1.html
Recommended Posts