mraki Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 N1 poslušao Vučića, gase svetla i štede struju. 2
Fakundo Sava Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 1 hour ago, Lancia said: meni je ova dijagnoza, osim nekih drvljenja o monarhiji, Vuku i Jugoslaviji, skroz bolno slikovita, tesko da moze biti bolja. Ti neuki levičari i jugonostalgičari su najveći fanovi St. Protića . Ah apsurda,chetnik propo
Lancia Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 7 hours ago, Fakundo Sava said: Ti neuki levičari i jugonostalgičari su najveći fanovi St. Protića . Ah apsurda,chetnik propo Al me izvredja sad nego, kakvom gimnastikom si dosao do tog zakljucka, ako nije tajna?¿
msv Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 N1 i Nova od ponoći u crnini i stavili natpis "Mrak u Srbiji bez slobodnih medija". Nešto se dešava ili običan performans?
dvb-t manijak Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 Tačno u ponoć su to uključili. Možda kreče? Šalim se. Stanje je sranje.
foto Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 svi ostali servisi im rade. ja trenutno gledam nesto iz video kluba preko eon-ove home page. ne znam sta im znaci zamracivanje u pola noci?
mraki Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 Nisam baš pratio, jel bilo nekih napada na njih više nego inače?
vememah Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 (edited) 26 minutes ago, foto said: ne znam sta im znaci zamracivanje u pola noci? Pitanje koliko su smislili da treba da potraje, možda ceo dan. Edited December 6, 2022 by vememah 1
Milosh76 Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 Da nije neki "dan slobode medija" ili neko slicno demagosko sranje u pitanju?
renne Posted December 6, 2022 Posted December 6, 2022 Nema ni jutarnjeg uključenja u sva tri studija, samo su hr i bh aktivni
Recommended Posts