Frank Pembleton Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 Aha, a oće li i u Cro da gledaju četnički jutarnji?Možda hoće........shiit has hit the fan.
Misko Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Emisija bi bila bolja da je samo Prelevic bio..iskreno, zbog njega i pogledah..Korac malo pricao istu mantru koju ponavlja barem od kada nema Djindjica, udavio covek uglavnom,Saroviceva najbolja je o kupovini ljudi..
biki012 Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Da li N1 u vestima izvestava o Ukrajini? Za njihov sajt to vise nije tema otkad su Rusi u bezaniji
salerokada Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Kako nije vest? Eno im upravo intervju sa novinarima koji su bili u Ukrajini prva vest na sajtu. A često ima neka vest o Ukrajini, ali im je to uvek negde po strani.
copkillah Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 On 31.5.2022. at 5:37, *edited by mod said: Kod tog dečka je u pitnju neka dublja patologija. Nema jednu ruku a nekom bi otvarao glavu + radi za N1 i misli da ima neku svoju tribinu medju navijačima... U svakom slučaju N1 je brzo i dobro reagovao. tek sada vidim ovo N1 bukvalno nikako nije reagovao, izdali su isprazno obaveštenje, ništa nisu rekli šteta što je klub odustao od tužbe, treba za primer ganjati tih par što bi preko interneta da otvaraju lobanje
*edited by mod Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 56 minutes ago, copkillah said: tek sada vidim ovo N1 bukvalno nikako nije reagovao, izdali su isprazno obaveštenje, ništa nisu rekli šteta što je klub odustao od tužbe, treba za primer ganjati tih par što bi preko interneta da otvaraju lobanje Nisam ispratio posle toga, ali sam bio pod utiskom da je dobio otkaz i pogasio sve društvene mreže.
copkillah Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Nisam ispratio posle toga, ali sam bio pod utiskom da je dobio otkaz i pogasio sve društvene mreže.Pogasio je mreže jer su ga urnisali po istim
biki012 Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 4 hours ago, salerokada said: Kako nije vest? Eno im upravo intervju sa novinarima koji su bili u Ukrajini prva vest na sajtu. A često ima neka vest o Ukrajini, ali im je to uvek negde po strani. To je novo onda, svaka cast za taj put. Ali pogledaj ovaj glavni meni: Tu je bilo i 'Rat u Ukrajini', a uvek je na prvoj stranici bila i vest gde su pratili sta se desava 'iz casa u cas'. Toga vise nema.
Zabalujev Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 Počeo neki Newsnight na N1. Ono ne liči ni na šta. Studio deluje jeftino, osvetljenje loše, voditelji se snimaju iz nekog čudnog ugla odozgo.
fusion_ Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 Beogradski N1 ima definitivno najlošije studijske kapacitete od svih verzija.Sarajevski studio mi je ubedljivo najbolji i odlično ga prilagođavaju svakoj emisiji. Mada vidi se da oni imaju veći prostor od beogradskog gde sve izgleda nekako zbijeno.
Frank Pembleton Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 Realno samo tako izgleda.A i ne možeš da dovodiš ortake da rade i izmišljaš im emisije i zidaš honorare i da imaš za "tehniku ".....shiit has hit the fan. 1
slepa živana Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 bila je sinoć prva ova nova emisija newsnight. teško gledljivo. ne znam dal će malo da provežbaju, da se uhodaju, ovako ne može da se gleda.
Lancia Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 Sad ce @kud u maglu Simoviću da me sutne u cevanicu, sta da radim, meni je ova dijagnoza, osim nekih drvljenja o monarhiji, Vuku i Jugoslaviji, skroz bolno slikovita, tesko da moze biti bolja. 1 1
Recommended Posts