Jump to content
IGNORED

N1, CNN medj srbljem

Grunf

Recommended Posts

Posted
Aha, a oće li i u Cro da gledaju četnički jutarnji?

Možda hoće....

....shiit has hit the fan.
  • 2 weeks later...
Posted

Emisija bi bila bolja da je samo Prelevic bio..iskreno, zbog njega i pogledah..Korac malo pricao istu mantru koju ponavlja barem od kada nema Djindjica, udavio covek uglavnom,Saroviceva najbolja je o kupovini ljudi..

• 1 month later...
Posted

Da li N1 u vestima izvestava o Ukrajini? Za njihov sajt to vise nije tema otkad su Rusi u bezaniji :D

Posted

Kako nije vest?

Eno im upravo intervju sa novinarima koji su bili u Ukrajini prva vest na sajtu.

A često ima neka vest o Ukrajini, ali im je to uvek negde po strani.

Posted
On 31.5.2022. at 5:37, *edited by mod said:

Kod tog dečka je u pitnju neka dublja patologija. Nema jednu ruku a nekom bi otvarao glavu + radi za N1 i misli da ima neku svoju tribinu medju navijačima...

U svakom slučaju N1 je brzo i dobro reagovao.

tek sada vidim ovo

N1 bukvalno nikako nije reagovao, izdali su isprazno obaveštenje, ništa nisu rekli

šteta što je klub odustao od tužbe, treba za primer ganjati tih par što bi preko interneta da otvaraju lobanje

Posted
56 minutes ago, copkillah said:

tek sada vidim ovo

N1 bukvalno nikako nije reagovao, izdali su isprazno obaveštenje, ništa nisu rekli

šteta što je klub odustao od tužbe, treba za primer ganjati tih par što bi preko interneta da otvaraju lobanje

Nisam ispratio posle toga, ali sam bio pod utiskom da je dobio otkaz i pogasio sve društvene mreže.

Posted
Nisam ispratio posle toga, ali sam bio pod utiskom da je dobio otkaz i pogasio sve društvene mreže.
Pogasio je mreže jer su ga urnisali po istim
Posted
4 hours ago, salerokada said:

Kako nije vest?

Eno im upravo intervju sa novinarima koji su bili u Ukrajini prva vest na sajtu.

A često ima neka vest o Ukrajini, ali im je to uvek negde po strani.

To je novo onda, svaka cast za taj put. 

Ali pogledaj ovaj glavni meni: 7rENo5b.png

Tu je bilo i 'Rat u Ukrajini', a uvek je na prvoj stranici bila i vest gde su pratili sta se desava 'iz casa u cas'. Toga vise nema.

Posted

Počeo neki Newsnight na N1. Ono ne liči ni na šta. Studio deluje jeftino, osvetljenje loše, voditelji se snimaju iz nekog čudnog ugla odozgo. 

Posted

Beogradski N1 ima definitivno najlošije studijske kapacitete od svih verzija.
Sarajevski studio mi je ubedljivo najbolji i odlično ga prilagođavaju svakoj emisiji. Mada vidi se da oni imaju veći prostor od beogradskog gde sve izgleda nekako zbijeno.

Posted

Realno samo tako izgleda.
A i ne možeš da dovodiš ortake da rade i izmišljaš im emisije i zidaš honorare i da imaš za "tehniku ".

....shiit has hit the fan.

• Hvala 1
Posted

bila je sinoć prva ova nova emisija newsnight. teško gledljivo. ne znam dal će malo da provežbaju, da se uhodaju, ovako ne može da se gleda.

• 3 weeks later...
Posted

Sad ce @kud u maglu Simoviću da me sutne u cevanicu, sta da radim, meni je ova dijagnoza, osim nekih drvljenja o monarhiji, Vuku i Jugoslaviji, skroz bolno slikovita, tesko da moze biti bolja.

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Prvo će da prokomentariše svetlo u studiju :D

• Haha 3
Posted

spacer.png

• Wub 1
  • Haha 4