svashtabezneshto Posted August 24, 2021 Posted August 24, 2021 oni su izveštavali redovno sa antivaks protesta jovane stojković
pt 2.0 Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Šta se dešava sa glasom Nataše Miljković? Pratim to jako dugo, pošto me iritira dok slušam, ona stalno deluje kao da treba da se iskašlje dok govori. U čemu je stvar(nadam se da nije neka bolest)?! 1
AcaRadio Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Šta im je sa studiom? Neka jeftina pozadina, loše svetlo, toalet zvuk...nešto renoviraju?
Frank Pembleton Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Studio je uvek bio jeftinjara... ... Shiit has hit the fan
fusion_ Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Bosanci i Hrvati imaju dosta bolje studije. Pogotovo Bosanci. Vidi se da ovima u Bg nedostaje prostora.
Frank Pembleton Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Bosanci i Hrvati imaju dosta bolje studije. Pogotovo Bosanci. Vidi se da ovima u Bg nedostaje prostora. Nije pitanje samo prostora, prosto nisu hteli da ulažu kintu... ... Shiit has hit the fan
slepa živana Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 4 hours ago, AcaRadio said: Šta im je sa studiom? Neka jeftina pozadina, loše svetlo, toalet zvuk...nešto renoviraju? ja mislim da im je to novi fazon.
AcaRadio Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 48 minutes ago, slepa živana said: ja mislim da im je to novi fazon. Ne znam...izgleda mi kao nešto privremeno, sklepano u ćošku dok se gradi nešto drugo. Mislim konkretno na studio odakle idu vesti i dnevnik, ne znam da li je i ostatak programa u toj scenografiji.
slepa živana Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 24 minutes ago, AcaRadio said: Ne znam...izgleda mi kao nešto privremeno, sklepano u ćošku dok se gradi nešto drugo. Mislim konkretno na studio odakle idu vesti i dnevnik, ne znam da li je i ostatak programa u toj scenografiji. da da. i ja sam na to mislila, na dnevnik. drugačiji su ekrani u pozadini, u kadru su spikerkine noge i ceo sto sa papirčinama. ne deluje mi to privremeno, nego kao neki novi koncept.
AcaRadio Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Kuku i lele ako im je to koncept, kao kod lokalaca
msv Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 (edited) 6 minutes ago, slepa živana said: da da. i ja sam na to mislila, na dnevnik. drugačiji su ekrani u pozadini, u kadru su spikerkine noge i ceo sto sa papirčinama. ne deluje mi to privremeno, nego kao neki novi koncept. Pa ostaće im taj studio za dnevne emisije kao što je bio i do sada. Valjda će da sređuju onu scenografiju za dnevnik. Edited September 27, 2021 by msv
slepa živana Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 2 minutes ago, msv said: Pa ostaće im taj studio za dnevne emisije kao što je bio i do sada. Možda sređuju scenografiju za dnevnik. moguće. onda se neko zajebava u međuvremenu pa eksperimentiše. možda im sutra bude snimao i cipele
msv Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Quote N1 Srbija - Noviteti Ljubaznošću čelnih ljudi N1 (Srbija) dobili smo odgovore na pitanja gledalaca koje se odnose na emisije, novitete i promene. Trenutni studio: - Ovo je privremeno rešenje dok se rekonstruiše scenografija Dnevnika i drugih emisija u velikom studiju. I ovaj studio će se koristiti ali samo za pojedine emisije. - Emisija Danice Vučenić počinje sledećeg ponedeljka. Početak je u vezi sa rekonstrukcijom studijskih kapaciteta, a publika će moći da je vidi u terminu od 19.30. - Uskoro počinje još tri nova formata o kojima će N1 obavestiti publiku narednih dana. 1
Recommended Posts