Jump to content
IGNORED

N1, CNN medj srbljem

Grunf

Recommended Posts

Posted

oni su izveštavali redovno sa antivaks protesta jovane stojković

Posted

Pa normalno da su izvestavali. 

• 4 weeks later...
Posted

Šta se dešava sa glasom Nataše Miljković? Pratim to jako dugo, pošto me iritira dok slušam, ona stalno deluje kao da treba da se iskašlje dok govori. U čemu je stvar(nadam se da nije neka bolest)?!

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

Šta im je sa studiom? Neka jeftina pozadina, loše svetlo, toalet zvuk...nešto renoviraju? 

Posted

Studio je uvek bio jeftinjara...

... Shiit has hit the fan

Posted

Bosanci i Hrvati imaju dosta bolje studije. Pogotovo Bosanci.
Vidi se da ovima u Bg nedostaje prostora.

Posted
Bosanci i Hrvati imaju dosta bolje studije. Pogotovo Bosanci.
Vidi se da ovima u Bg nedostaje prostora.
Nije pitanje samo prostora, prosto nisu hteli da ulažu kintu...

... Shiit has hit the fan

Posted
4 hours ago, AcaRadio said:

Šta im je sa studiom? Neka jeftina pozadina, loše svetlo, toalet zvuk...nešto renoviraju? 

ja mislim da im je to novi fazon.

Posted
48 minutes ago, slepa živana said:

ja mislim da im je to novi fazon.

Ne znam...izgleda mi kao nešto privremeno, sklepano u ćošku dok se gradi nešto drugo. Mislim konkretno na studio odakle idu vesti i dnevnik, ne znam da li je i ostatak programa u toj scenografiji. 

Posted
24 minutes ago, AcaRadio said:

Ne znam...izgleda mi kao nešto privremeno, sklepano u ćošku dok se gradi nešto drugo. Mislim konkretno na studio odakle idu vesti i dnevnik, ne znam da li je i ostatak programa u toj scenografiji. 

da da. i ja sam na to mislila, na dnevnik. drugačiji su ekrani u pozadini, u kadru su spikerkine noge i ceo sto sa papirčinama. ne deluje mi to privremeno, nego kao neki novi koncept. 

Posted

Kuku i lele ako im je to koncept, kao kod lokalaca :unsure:

Posted (edited)
6 minutes ago, slepa živana said:

da da. i ja sam na to mislila, na dnevnik. drugačiji su ekrani u pozadini, u kadru su spikerkine noge i ceo sto sa papirčinama. ne deluje mi to privremeno, nego kao neki novi koncept. 

Pa ostaće im taj studio za dnevne emisije kao što je bio i do sada.

Valjda će da sređuju onu scenografiju za dnevnik.

Edited by msv
Posted
2 minutes ago, msv said:

Pa ostaće im taj studio za dnevne emisije kao što je bio i do sada. Možda sređuju scenografiju za dnevnik.

moguće. onda se neko zajebava u međuvremenu pa eksperimentiše. možda im sutra bude snimao i cipele :lol:

Posted

N1 Srbija - Noviteti

Ljubaznošću čelnih ljudi N1 (Srbija) dobili smo odgovore na pitanja gledalaca koje se odnose na emisije, novitete i promene.

Trenutni studio:

- Ovo je privremeno rešenje dok se rekonstruiše scenografija Dnevnika i drugih emisija u velikom studiju. I ovaj studio će se koristiti ali samo za pojedine emisije. 

- Emisija Danice Vučenić počinje sledećeg ponedeljka. Početak je u vezi sa rekonstrukcijom studijskih kapaciteta, a publika će moći da je vidi u terminu od 19.30.

- Uskoro počinje još tri nova formata o kojima će N1 obavestiti publiku narednih dana.

• +1 1