Singer Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Ovaj Draža profitiro od kad je sns na vlasti. Niko kod Juge da dođe iz vlasti... moraće i on da ide
akibono Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Dobra im je bila fora sa vladom u senci, tj. tri vlade u senci :)
Singer Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Žare je najbolji kad je (malo) pod gasom ... Ja mislim da je on uvek pod gasom samo je pitanje intenziteta
kud u maglu Simoviću Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 apsolutno vrhunska emisija je bila kod sarape svojevremeno, gosti struja, žare, i još jedan. ne zna se ko je bio pijaniji domaćin i gosti
Singer Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 oni verovatno ni ne pokrivaju ono šake jada što ne bi glasalo za sns
Singer Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Opaaa! Zoka vs Mrka u pressingu!?! Dal je to krenulo razračunavanje sa SPSom pa je i Zoka videla svetlost dana?
Sludge Factory Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Meni je zanimljivo da je vlast konacno malo pocela da ide i po neprijateljskim televizijama. Zorana na N1, malopre onaj krava-me-je-lizala ljigavac Jovicic (jel se tako bese zove?) na b92. Izgleda da su dobili dozvolu da opet laju, ali o temama tipa bgd@h2o, putevi, infrastruktura... samo da se ne prica o helikopteru npr.
Singer Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 N1 onako fino kenja po Srbima, u long ranu, odnos dva prema jedan.
Recommended Posts