bigvlada Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Meni je recimo Ljubica G. bolji novinar za žanr 1 na 1, pa i Danica V. Poslato sa WC šolje by BVK Danica je meni išla na nerve dok je vodila kažiprst. Žena je jednostavno neinformisana a drčna. Svaki put kada joj je dolazio Jelašić objašnjavao joj je stvari kao detetu od pet godina.
April Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Danici treba dva minuta da postavi pitanje, uz pripadajuće gestikulacije koje su, valjda, njen tv izraz. Ne znam da li se neko seća kad je Ceca Lukić radila 1 na 1 razgovore na II programu Radio Beograda. E, tako se to radi. Kratko, ali jebitačno.
stoka Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Kad Danica vodi emisiju mlatarajući rukama u kojima joj je hemijska olovka ispred nosa gosta, uvek sam u frci da ga ne osakati ...
salerokada Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Danica je meni išla na nerve dok je vodila kažiprst. Žena je jednostavno neinformisana a drčna. Svaki put kada joj je dolazio Jelašić objašnjavao joj je stvari kao detetu od pet godina. Njeno unošenje u lice preko stola je grozno. I kada ne dozvoljava gostu da dođe do reči. I pored svega je jedan od najboljih 1na1 novinara trenutno. Ljubica je verujem odlična, ali džaba to kada tavori i nema priliku da iskaže talenat.
Sludge Factory Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Ne znam da li se neko seća kad je Ceca Lukić radila 1 na 1 razgovore na II programu Radio Beograda. E, tako se to radi. Kratko, ali jebitačno. To se vidi i danas u pesaniku. Evo upravo su izbacile razgovor sa Sasom Jankovicem i Rodoljubom Sabicem, pa uporedite sa Jugoslavljeljeljevim razgovorom sa Jankovicem od pre par dana. Doduse, Jankovic je stalozen i razlozan, pa je i kod Jugoslava (koji ga je prekidao kad god je hteo) uspevao da kaze skoro sve sto ima na umu.
dvb-t manijak Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Emisija "info" u 16:00 Voditeljka cita da je 6 SRBIJANSKIH radnika poginulo... Drzava je Srbija, a ljudi koji imaju njen pasos su "Srbi" ili "gradjani Srbije". Ako zaista zele da ih neko od nas jebenih Srbijanaca shvati ozbiljno, neka ne prave ovakve glupost. Sent from my WP 7.8 using Tapatalk!
Ajant23 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 U Hrvatskoj i BIH se običava izraz srbijanci, nije to nikakav problem...
radisa Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 A šta je to Srbijanac u njihovom novojeziku? Ako dobro razumem, to je svaki stanovnik Srbije. Voleo bih da nekom Albancu iz Preševa ili Mađaru iz Subotice saopšte da je Srbijanac i pa davidim kako bi taj reagovao.
svashtabezneshto Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Primetila sam da imaju neka čudna pravila, ili bar meni čudna, tipa: "U Banjoj Luci..." http://ba.n1info.com/a19653/Foto/Banja-Luka-Proslavljena-Nova-pravoslavna-godina.html Ili je to sad tako, a ja sam nešto propustila ili nikad nisam ni naučila?
Frank Pembleton Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 (edited) U kako je dobro ovo sto ova novinarka M.Nikolic sa gorcinom prica o NBG Terazijama. Secam se kako je na STB odusevljeno pricala kad se to postavljalo.... Edited February 17, 2015 by Frank Pembleton
Alphons Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 A šta je to Srbijanac u njihovom novojeziku? Ako dobro razumem, to je svaki stanovnik Srbije. Voleo bih da nekom Albancu iz Preševa ili Mađaru iz Subotice saopšte da je Srbijanac i pa davidim kako bi taj reagovao. To su samo Srbi iz Srbije.
dvb-t manijak Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 (edited) Amateri nisu isekli gresku u off-u (prilog o Apple satu) Sent from my WP 7.8 using Tapatalk! Edited March 15, 2015 by dvb-t manijak
stoka Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 SVI na N1! Od 20.00 u "Pressingu" kod Tugoslava političar oštre misli i još britkijeg jezika Zoran Živković!
Frank Pembleton Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 SVI na N1! Od 20.00 u "Pressingu" kod Tugoslava političar oštre misli i još britkijeg jezika Zoran Živković!Imao siga 12.03 kod Danice u 1na1
Recommended Posts