msv Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 Tako i deluju. Grupa likova navučenih na gostovanja na N1 i Novoj koja iz toga crpi osećaj bitnosti a ovako...
John Coltrane Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Ja čuo da se Ivan Ivanović u sve meša, da je to valjda pričao onaj što je otišao iz Mentalnog razgibavanja. I u uredjivačku politiku. Nesam školovala, pa aj da vas pitam.
msv Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 (edited) 1 hour ago, John Coltrane said: Ja čuo da se Ivan Ivanović u sve meša, da je to valjda pričao onaj što je otišao iz Mentalnog razgibavanja. I u uredjivačku politiku. Nesam školovala, pa aj da vas pitam. Taj iz Razgibavanja se šibao sa Ivanom na tviteru oko vakcina i sukob preneo u RL i emisiju, a kompanija želi da podstiče imunizaciju. Televizija se ogradila od jednog njegovog stava iako mu je sve vreme davala priliku da priča šta hoće svako jutro 2 sata. On je zbog saopštenja napravio predstavu u poslednjoj emisiji i rekao da "Novu uređuju Brankica, Riha i Ivanović". Prvo dvoje nisu ništa u Junajted grupi, a Ivanović radi samo svoje 2 emisije. Edited May 21, 2021 by msv 2 1
Frank Pembleton Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Ja čuo da se Ivan Ivanović u sve meša, da je to valjda pričao onaj što je otišao iz Mentalnog razgibavanja. I u uredjivačku politiku. Nesam školovala, pa aj da vas pitam. A u šta to on ima da se meša?Sem onih svojih poduhvata?.... Shiit has hit the fan!
John Coltrane Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 10 minutes ago, Frank Pembleton said: A u šta to on ima da se meša? Sem onih svojih poduhvata? .... Shiit has hit the fan! Ne znam, pitam. Njegove poduhvate niti sam gledao niti nameravam.
Jumanji Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Vala bas se taj covek prosrao za krarko vreme, kao malo ko.
James Marshall Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Mislim da je potkačio i Jovanu Gligorijević u tom rantu, da kao i ona kadrira po Novoj, tu mi je bilo jasno koliko je lik odlijepio. 1
Jumanji Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Znaci ipak je istina sto se prica po kuliarima za nju i Zaki, samo malo mi je to sve degute.Ali ok. Prosto ljudi ne umeju da budu iznad situacije, ma koliko se ne voleli, ne umeju to da prikriju, vec sve suprotno.Inace koja je ovo emisija?Edit: aha sada tek vidim link ka celoj emisiji, sa neke TV u Valjevu.Edit 2: i Zaki primila Vitona, opala
SNARC Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 59 minutes ago, Jumanji said: Edit 2: i Zaki primila Vitona, opala 4 minutes ago, dùda said: Od koga se to prima Viton i kojom prilikom ? Ovo se tako grozno rimuje da je meni neprijatno..nemojte drage dame, molim vas :( Inace..valjda je ocigledno ko je darodavac. Inace..Jelena Zoric je moja Vrscanka 1
Recommended Posts