April 15, 20214 yr Vecaras 360 stepeni sa Cvijetinom i Boskom, sa jedne strane, gleda mi se Cvijetn, sa druge, Bosko opet poceo da smara, jendo vreme kratko doduse, jeste bio minimalno podnosljiv, ali opet ga hvataju njegove lutke..
April 16, 20214 yr Nova emisija Nataše Miljković "Persona non grata" od 19. aprila, ponedeljkom u 20h.
April 18, 20214 yr Nova emisija Nataše Miljković "Persona non grata" od 19. aprila, ponedeljkom u 20h.Žena je neumorna.Kraljica propalih "projekata". .... Shiit has hit the fan!
April 18, 20214 yr Meni je ona sasvim ok...Mislim da su pogrešno postupili prema njoj. Trebalo je da je vrate na Novu S posle Minjinog povratka na N1, a ne da je prebacuju iz emisije u emisiju. Ona im dođe kao neki tester novih projekata.
April 18, 20214 yr Meni je ona sasvim ok...Mislim da su pogrešno postupili prema njoj. Trebalo je da je vrate na Novu S posle Minjinog povratka na N1, a ne da je prebacuju iz emisije u emisiju. Ona im dođe kao neki tester novih projekata. Ti misiš da se njoj vraća na Novu S? .... Shiit has hit the fan!
April 18, 20214 yr Za nju, a Minju odvratnu da i ne pominjem, je Maja Nikolić carica. Pristojna, odmerena, inteligentna.
April 18, 20214 yr 3 hours ago, fusion_ said: 4 hours ago, Frank Pembleton said: Ti misiš da se njoj vraća na Novu S? .... Shiit has hit the fan! Zašto ne? Zašto da? Kosovska sprčad, odrastati u kavezu (2.10.2006) ili ''Je l' ti zao sto ti umro tata?''
April 18, 20214 yr On 16.4.2021. at 16:22, msv said: Nova emisija Nataše Miljković "Persona non grata" od 19. aprila, ponedeljkom u 20h. O čemu će biti emisija?
April 18, 20214 yr Just now, pt 2.0 said: O čemu će biti emisija? U središtu nove emisije je ličnost – nepodobna, nepoželjna, isključena ili možda samo pogrešno shvaćena. O njoj se priča i piše. Ona deli javnost i rasplamsava strasti. Zbog nje se polemiše. Ona je na meti društvenih mreža i tabloida, (anti)heroj, žrtva vlastitih reči, dežurni krivac. Jedni joj veruju, drugi ne.
April 18, 20214 yr U središtu nove emisije je ličnost – nepodobna, nepoželjna, isključena ili možda samo pogrešno shvaćena. O njoj se priča i piše. Ona deli javnost i rasplamsava strasti. Zbog nje se polemiše. Ona je na meti društvenih mreža i tabloida, (anti)heroj, žrtva vlastitih reči, dežurni krivac. Jedni joj veruju, drugi ne. Iiiii prvi gost - Dare Lobotomija [emoji12]I posle treće emisije nema više koga da zove... .... Shiit has hit the fan!