Jump to content
IGNORED

N1, CNN medj srbljem

Grunf

Recommended Posts

Posted

Da l' će ove godine biti Pressing pregled godine sa Kesićem, Bornom i Damirom?

Posted
[mention=2693]pt 2.0[/mention]
odmah da razjasnim, ja film gledao nisam. tj odustao sam posle uvodne špice i onog "telopa" gde kažu kako su zvali vučića, kona, zlatibora i ekipu al oni nisu hteli da im daju izjave, posle sam premotavao i puštao sekvence koje su mi se učinile zanimljivim(rujevića sam odgledao celog i onu ribu što premešta nameštaj po gajbi). kada želiš da praviš nešto što ima aspiraciju da se nazove dokumetarnim filmom, a u ovom kontekstu i sa tematikom kao što je korona, trebalo bi da imaš minimum tezu i kontratezu. nešto oko čega ćeš graditi priču, ovde je postojala neka ideja sa početka "jooo superica, napraviću apokaliptični film ko 28 dana posle, ja šetam praznim gradom i pričam neku priču" al je problem što to može da pije vodu kod ovakve autorke, pa par minuta, ako i toliko. prosto nije kapacitet, još uvek.
onda su snimali i snimali i snimali, a priča se nije pojavila, tj pojavila se u naznakama koje nisu prepoznate od autorke i ona ih je potpuno zanemarila i koncentrisala se na već viđene snimke sa konferencija gde smo po xyz put videli šizenje vučića, konovo vrludanje, i radovanovića koji ponavlja svoju priču tokom celog trajanja epidemije. i onda smo dobili  linearno nabacane snimke koji podsećaju na prilog za vesti. samo ovaj prilog traje 90 min. pa ko će normalan to da gleda, a da nije potpuni mazohista.
za iole ozbiljan film o koroni, za početak, treba sačekati da korona prođe i videti kakve su posledice što po fizičko, a što po psihičko stanje nacije, kakvi smo ušli, a kakvi smo izašli, a to sve kroz prizmu neke male, tople ljudske priče.

ne znam da li si gledala marka žvaku sa onim filmićem o penzionerima kojima je prvi put dozvoljeno bilo da odu u kupovinu u ono zlo doba. e to je film, a ovo sinoć je pokušaj koji je na kraju ispao kontrateza opštem medijskom ludovanju koje imamo manje više svakodnevno, a to nije dokumentarni film, već druga strana medalje i samo zbog toga ga ne treba kritikovati.

sve u svemu, od đevreka smo dobili rupu
image.png.d74b10d7dc5c18ab114f5f077a5990a0.png
image.png.39c0a24d9cd413ef1b71db3479fe6645.png
Ja odgledao...
Mada sam pretpostavljao da je kums u pravu.

Malo duži dnevnički prilog...

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Uh. Teška priča.

.... Shiit has hit the fan!

Posted

jbg, ne mogu zizeka da slusam duze od 5 minuta.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Falim te bože, Žiško je:

1) Živ i zdrav

2) Trtlja na srpsko-hrvatskom - mislim da sam ga na srpskom slušao samo na onom snimku iz Nedeljom u 2 iz neke 2014.

A Jutjub mi prikazuje na početku upozorenje na osetljiv sadržaj :rolleyes:

Pohvalio je N1 kao slobodni glas. Vrlo razuman pogleda na Kovid i  vakcinaciju.

"Jasno je da nije potrebna neka totalitarna organizacija, nego jedna socijalizacija".

I tako dalje, i tako dalje :D

• +1 1
Posted

Da. Mada mislim da ovakav koncept nije za njega i pitanja su pre bila za neku Srbijanku Turajlić, ali jeste osveženje svakako. 

Posted (edited)

Tek sad, zahvaljujući pitanju novinarke, saznajem da je 1999. Žižek intervjuisao, zapravo, razgovarao sa Đinđićem u prisustvu nekih novina, pa se bacam na čitanje toga (kuku lele, Đinđić preveden na hrvatski), a vidim još neke njegove tirade na "zajedničkom jeziku". U svakom slučaju, preporuka za Žiška, svaka čast Maji što ga je pregurala i Jutjub govno.

Edited by Zabalujev
  • +1 1
Posted
jbg, ne mogu zizeka da slusam duze od 5 minuta.
pa on super artikulisano govori srpskohrvatski ohmy.gif wub.png

jutjub me terorisao na osnovu pg i uvredljivog sadrzaja, shurnaest puta me pitao sa li sam sigurna da zelim da to gledam i na kraju me naterao da se logujem. jebemumater shta je ovde uvredljivo, su neki nacoshi reportovali, ili shta? :rolf:

sent from bubamoto