Nikodije Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 pa ako ce ovako da radi™, onda mu stvarno ne treba to, taman da ona njemu placa.
Frank Pembleton Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 pa ako ce ovako da radi[emoji769], onda mu stvarno ne treba to, taman da ona njemu placa.Naravno. Nego ti govorim o tim kriterijumima[emoji769].... Shiit has hit the fan!
pt 2.0 Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 (edited) videla da se kums i frenk bave izgledom obućine u lajvu (razdeljak, kosa, moleraj i ostale male tajne velikih majstora svetla), pa samo da amaterski primetim da je ona ložana tatalović juče bila našminkana u "prirodan izgled" stilu, ali da je po kadru mlatarala nekim ubibože drečavo crvenim lakom na noktima. sve vreme gledam i mislim se wtf. Edited September 3, 2020 by pt 2.0 2
msv Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Novi studio Newsmax-a je ispeglao Jelenine i Goranove bore, sad mnogo bolje izgleda.
Frank Pembleton Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 7 minutes ago, msv said: Novi studio Newsmax-a je ispeglao Jelenine i Goranove bore, sad mnogo bolje izgleda. Što bi se reklo "prodisao je kadar malo". No ima tu još posla... 1
pt 2.0 Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 25 minutes ago, msv said: Novi studio Newsmax-a je ispeglao Jelenine i Goranove bore, sad mnogo bolje izgleda. ako ja na primer izgledam uživo 4/10 bodova, koliko loš studio može da me nagrdi, a koliko da me prolepša? u broju bodova.
Frank Pembleton Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 6 minutes ago, pt 2.0 said: ako ja na primer izgledam uživo 4/10 bodova, koliko loš studio može da me nagrdi, a koliko da me prolepša? u broju bodova. Zavisi šta podrazumevaš pod "loš studio"?
pt 2.0 Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 15 minutes ago, Frank Pembleton said: Zavisi šta podrazumevaš pod "loš studio"? Pa otkud znam, to što vi profesionalci pod tim mislite... svetlo senke dobra šminka i ostalo. Ukratko - koje su max mogućnosti čoveku da bude lepši ili ružniji na TV
Frank Pembleton Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 1 hour ago, pt 2.0 said: Pa otkud znam, to što vi profesionalci pod tim mislite... svetlo senke dobra šminka i ostalo. Ukratko - koje su max mogućnosti čoveku da bude lepši ili ružniji na TV Vrlo velike u oba pravca...
pt 2.0 Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Hvala , drugari Ako nekad postanem medijski gost, pitaću vas kako da se očešljam i uredim.
Sludge Factory Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 Ako njih budes pitala icices samo u minus 3
kud u maglu Simoviću Posted September 3, 2020 Posted September 3, 2020 8 minutes ago, Sludge Factory said: Ako njih budes pitala icices samo u minus
svashtabezneshto Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 e, ajd što su radili izveštaj, ali što nije bilo nikakbog stručnog komentara posle, nikakvog otklona od protesta, jezivi su.
Recommended Posts