Jump to content

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

pa ako ce ovako da radi™, onda mu stvarno ne treba to, taman da ona njemu placa.

pa ako ce ovako da radi[emoji769], onda mu stvarno ne treba to, taman da ona njemu placa.
Naravno. Nego ti govorim o tim kriterijumima[emoji769]

.... Shiit has hit the fan!

• 3 weeks later...

videla da se kums i frenk bave izgledom obućine u lajvu (razdeljak, kosa, moleraj i ostale male tajne velikih majstora svetla), pa samo da amaterski primetim da je ona ložana tatalović juče bila našminkana u "prirodan izgled" stilu, ali da je po kadru mlatarala nekim ubibože drečavo crvenim lakom na noktima.

sve vreme gledam i mislim se wtf.

Edited by pt 2.0

Novi studio Newsmax-a je ispeglao Jelenine i Goranove bore, sad mnogo bolje izgleda.

7 minutes ago, msv said:

Novi studio Newsmax-a je ispeglao Jelenine i Goranove bore, sad mnogo bolje izgleda.

Što bi se reklo "prodisao je kadar malo". 

No ima tu još posla... 

25 minutes ago, msv said:

ako ja na primer izgledam uživo 4/10 bodova, koliko loš studio može da me nagrdi, a koliko da me prolepša?

u broju bodova. :sleep:

6 minutes ago, pt 2.0 said:

ako ja na primer izgledam uživo 4/10 bodova, koliko loš studio može da me nagrdi, a koliko da me prolepša?

u broju bodova. :sleep:

Zavisi šta podrazumevaš pod "loš studio"? 

15 minutes ago, Frank Pembleton said:

Zavisi šta podrazumevaš pod "loš studio"? 

Pa otkud znam, to što vi profesionalci pod tim mislite... svetlo senke dobra šminka i ostalo.

Ukratko - koje su max mogućnosti čoveku da bude lepši ili ružniji na TV

1 hour ago, pt 2.0 said:

Pa otkud znam, to što vi profesionalci pod tim mislite... svetlo senke dobra šminka i ostalo.

Ukratko - koje su max mogućnosti čoveku da bude lepši ili ružniji na TV

Vrlo velike u oba pravca... 

+- 3 boda

Hvala , drugari :)

Ako nekad postanem medijski gost, pitaću vas kako da se očešljam i uredim. :vikleri:

Ako njih budes pitala icices samo u minus :fantom:

8 minutes ago, Sludge Factory said:

Ako njih budes pitala icices samo u minus :fantom:

:bee:

Izvještaj sa skupa dr Jovane :isuse:

e, ajd što su radili izveštaj, ali što nije bilo nikakbog stručnog komentara posle, nikakvog otklona od protesta,

jezivi su.