August 18, 20204 yr pa ako ce ovako da radi[emoji769], onda mu stvarno ne treba to, taman da ona njemu placa.Naravno. Nego ti govorim o tim kriterijumima[emoji769].... Shiit has hit the fan!
September 3, 20204 yr videla da se kums i frenk bave izgledom obućine u lajvu (razdeljak, kosa, moleraj i ostale male tajne velikih majstora svetla), pa samo da amaterski primetim da je ona ložana tatalović juče bila našminkana u "prirodan izgled" stilu, ali da je po kadru mlatarala nekim ubibože drečavo crvenim lakom na noktima. sve vreme gledam i mislim se wtf. Edited September 3, 20204 yr by pt 2.0
September 3, 20204 yr Novi studio Newsmax-a je ispeglao Jelenine i Goranove bore, sad mnogo bolje izgleda.
September 3, 20204 yr 7 minutes ago, msv said: Novi studio Newsmax-a je ispeglao Jelenine i Goranove bore, sad mnogo bolje izgleda. Što bi se reklo "prodisao je kadar malo". No ima tu još posla...
September 3, 20204 yr 25 minutes ago, msv said: Novi studio Newsmax-a je ispeglao Jelenine i Goranove bore, sad mnogo bolje izgleda. ako ja na primer izgledam uživo 4/10 bodova, koliko loš studio može da me nagrdi, a koliko da me prolepša? u broju bodova.
September 3, 20204 yr 6 minutes ago, pt 2.0 said: ako ja na primer izgledam uživo 4/10 bodova, koliko loš studio može da me nagrdi, a koliko da me prolepša? u broju bodova. Zavisi šta podrazumevaš pod "loš studio"?
September 3, 20204 yr 15 minutes ago, Frank Pembleton said: Zavisi šta podrazumevaš pod "loš studio"? Pa otkud znam, to što vi profesionalci pod tim mislite... svetlo senke dobra šminka i ostalo. Ukratko - koje su max mogućnosti čoveku da bude lepši ili ružniji na TV
September 3, 20204 yr 1 hour ago, pt 2.0 said: Pa otkud znam, to što vi profesionalci pod tim mislite... svetlo senke dobra šminka i ostalo. Ukratko - koje su max mogućnosti čoveku da bude lepši ili ružniji na TV Vrlo velike u oba pravca...
September 3, 20204 yr Hvala , drugari Ako nekad postanem medijski gost, pitaću vas kako da se očešljam i uredim.
September 8, 20204 yr e, ajd što su radili izveštaj, ali što nije bilo nikakbog stručnog komentara posle, nikakvog otklona od protesta, jezivi su.