September 20, 2025Sep 20 E jbg, sa onim lošijim hitcem od juče bi uzela neku medalju, a danas kao da ju je trema potpuno sputala.
September 20, 2025Sep 20 Da, desava se to Vilagos, ume da losije baca pod pritiskom. Jos je mlada ali ima ona vec iskustva sa OI i EP.Na kraju ce ispasti da je juce bacila duzinu za zlato.
September 20, 2025Sep 20 Just now, Emerald said:Da, desava se to Vilagos, ume da losije baca pod pritiskom. Jos je mlada ali ima ona vec iskustva sa OI i EP.Na kraju ce ispasti da je juce bacila duzinu za zlato.Nekako naša tradicija da na SP i OI skačemo/bacamo loše u finalu. Loša psihološka priprema, jasno je sposobna za 66m, juče je pokazala Trenutno prva je oborila nacionalni rekord za metar i po
September 20, 2025Sep 20 Adriana u kvalifikacijama, juce, bacila skoro metar dalje od rezultata za zlato u finalu.Nisu ni druge iz kvalifikacija briljirale ali su blize svojim rezultatima nego li Adriana. Australijanka je sa rezultatom od juce isto imala zlato danas ali je barem uzela bronzu Edited September 20, 2025Sep 20 by Emerald
September 20, 2025Sep 20 Ovo je baš veliki podbačaj, jer očigledno ume i može mnogo više. Nije joj ovo prvo veliko takmičenje pa da se upašila, stadiona, publike ili čega god već, prosto ju je pojela trema. Videlo joj se u očima prilikom poslednjeg bacanja da se usrala od straha. Možda naši atletski čelnici da porade i na psihološkoj pripremi.
September 20, 2025Sep 20 Adriana jeste bacila jedan na 66 metara ali sada sam gledao rezultate iz kvalifikacija i finala, osim tog bacanja, nije prebacila 62 metra u ostalih 7 pokusaja.Mozda ima nesto sa formom.
September 20, 2025Sep 20 Ovo je baš veliki neuspeh, bojim se da ne navuče kompleks od velikih takmičenja sada.
September 20, 2025Sep 20 I to u prilično jadnoj konkurenciji... u vreme Špotakove 66m nije garantovalo medalju
September 20, 2025Sep 20 Mi smo uvek te kurceve srece na svetskom u atletici, osim onda sa Bekricem, i jedno zlato Spanovicke. Na evropskom su mnogo opusteniji i uglavnom daju najbolje od sebe kad je bitno, ali na svetskom kao da ne veruju dovoljno Edited September 20, 2025Sep 20 by JohnnyD
September 20, 2025Sep 20 2 hours ago, Emerald said:Ima jos tri pokusaja.Ona ima hitac za medalju, mozda i zlato, samo je pitanje treme tj. pritiska.U Irskoj je slavlje jer je Kate O'Connor uzela medalju(srebro u sedmoboju) na SP u atletici za Irsku posle 12 godina.Mi ne slavimo nista.Niko nikada za Juleisy nije cuo, a trenutno predsednik pokusava auto-drzavni udar tako da smo time zabavljeni.Za sada zlato i bronza (hodanje, tu smo vec svetska sila).
September 20, 2025Sep 20 1 hour ago, JohnnyD said:Mi smo uvek te kurceve srece na svetskom u atletici, osim onda sa Bekricem, i jedno zlato Spanovicke. Na evropskom su mnogo opusteniji i uglavnom daju najbolje od sebe kad je bitno, ali na svetskom kao da ne veruju dovoljnoŠpanović ima jedno svetsko zlato (imala bi dva da u Londonu nije bilo ono) i dve bronze.Realno osim nje u poslednjih 15 godina i nije bilo nikog od kog bi se očekivale medalje, nakon što je Bekrić propao kao žeton nakon jedne blistave sezone, a Jelača rešila da batali ozbiljno bavljenje atletikom baš kad je trebalo da se probije u vrh.Danas jesu bili jako teški uslovi za bacanje i očigledno je i sreća bila faktor, podsećalo me na OI u Riju kad je Saru Kolak usrao onaj nestvaran hitac.Svejedno, u 5 serija je Adriana morala bar preko 62,50m, za to nema opravdanja.Jeste mlada i sve to stoji, ali šanse se propuštaju i nikad nema garancija da će ih opet biti.