Halvard Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 Usrana Arena sinoć nije prenosila nakon što sam platio Cloud samo zbog ovog prvenstva. Našao sam neki švedski stream uz pomoć VPN-a srećom. Jbt, i dalje ne verujem da smo poslali samo troje takmičara. 1
Grandilof Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 A juce na RTSu idu sportske vesti i najava za svetsko i oni mrtvi ladni navode kako ce se nasi bacaci kugle i ova mala usresrediti na evropsko prvenstvo i neko prvenstvo za boga pitaj koju kategoriju i da jelte zbog toga ne idu na SP iako imaju norme. Pa kad ne umreh od smeha... 2
arheolog1981 Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 Ovo postaje potpuno besmisleno, sad gledam 3000 stiple i vidim Jeruto ubedljivo prva al mi čudan dres... takmiči se za Kazahstan. Viđena za zlato u ovoj disciplini. Dakle ko ima najviše love taj će i da uzima zlata. Ne znam šta treba da se desi da zabrane ovakve stvari, a sve je krajnje jednostavno. Ako si se takmičio za jednu zemlju u seniorskoj konkurenciji, nema prelaska u drugu i tačka.Nije mi jasno jesu menjali ovo:The new rules prevent anyone under the age of 20 from changing allegiance and demand athletes prove their ties to their new nation after a three-year waiting period.Četiri takmičara Kenije su prešli u Kazahstan ove godine i već se takmiče za njih...Sent from my DN2103 using Tapatalk 2
Grandilof Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 1 hour ago, James Marshall said: ahahahahaha, kakvi paćenici Evo jos na par mesta, nije me mrzelo da proverim, svi isto saopstenje. "Iako je još četvoro naših reprezentativaca ostvarilo norme i plasman na rang listi za Svetsko prvenstvo u Oregonu: Armin Sinančević, Asmir Kolašinac, Angelina Topić i Adriana Vilagoš oni neće putovati u Ameriku. Asmir i Armin su svoj fokus usmerili ka Evropskom prvenstvu koje se održava u avgustu u Minhenu, dok će Angelina i Adriana takmičiti na Prvenstvu Sveta za starije juniore/ke u Kaliju od 1. do 6. avgusta." 1 2 2
James Marshall Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 A šta kao Asmir ima bolje šanse za neki smislen uspjeh na EP, proći će isto kao na SP? Ovo je komedija nad komedijama, jbt, kakva smo mi država zamazivača očiju i kiselog grožđa, dobro nas iko shvata ozbiljno.
arheolog1981 Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 Evo jos na par mesta, nije me mrzelo da proverim, svi isto saopstenje. "Iako je još četvoro naših reprezentativaca ostvarilo norme i plasman na rang listi za Svetsko prvenstvo u Oregonu: Armin Sinančević, Asmir Kolašinac, Angelina Topić i Adriana Vilagoš oni neće putovati u Ameriku. Asmir i Armin su svoj fokus usmerili ka Evropskom prvenstvu koje se održava u avgustu u Minhenu, dok će Angelina i Adriana takmičiti na Prvenstvu Sveta za starije juniore/ke u Kaliju od 1. do 6. avgusta."Atletski savez pere ruke jer su dovoljno nesposobni bili da ne skontaju da bez vakcine ne može u Ameriku i to nisu znali sve do juna... našao sam intervju sa Asmirom nekoliko nedelja pred Mediteranske igre gde kaže da mu je glavni cilj svetsko pa evropsko prvenstvo nakon oporavka od operacije koju je imao Našao, intervju od 16. juna https://sportal.blic.rs/sportske-vesti/atletika/kolasinac-pred-mediteranske-igre-za-sportal-tanka-je-linija-izmedju-utreniranosti-i-pretreniranosti/2022061615165963492Sent from my DN2103 using Tapatalk 1
arheolog1981 Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 Ako nekom treba link, ja gledam na YouTube, kanal KBC Za sad radi Sent from my DN2103 using Tapatalk 2
Facundo Orellana Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 Mogli su ih u junu dva puta izbosti. Lakše je pričati u medijima da su Mediteranske igre bitnije, kao i prvenstvo Balkana za mlađe seniore, nego ih privoleti da urade jednu malu civilizacijsku stvar, kako bi se takmičili na najbitnijem takmičenju sezone. Inače i pre tri godine je Arena imala gafove sa prenosima, doduše i samo pet kanala, a te nedelje je bilo LŠ u fudbalu, pa su imali neke sulude snimke.
James Marshall Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 3 minutes ago, arheolog1981 said: Ako nekom treba link, ja gledam na YouTube, kanal KBC Za sad radi Sent from my DN2103 using Tapatalk uključim, vidim nekog Trajkovića kako trči za Kipar ali djeluje da je gazio
arheolog1981 Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 Takmiči se on dugo za Kipar, bio finalista OI 2016. Sad na Mediteranskim bio prvi, Alžirci mu puste srpsku himnu Sent from my DN2103 using Tapatalk 2
arheolog1981 Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 U skoku u vis se u finale ušlo sa 190cm. Karmen Brus koja je bila 7. na EP U18 sa 177cm ovde preskočila 193cm. Ima 17 godina kao i Topić...Sent from my DN2103 using Tapatalk
Lord Stef Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 Jbg, Jacobs odustao od 100m, ne znam zasto, Blejk ispao, De Gras ispao, osvojice neko od 4 Amera verovatno. Ali najbrzi u polufinalu mladi Jamajkanac™ Seville, u finalu moj favorit Abdul Hakim Sunny Brown iz Japana, ocigledno
Lord Stef Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 (edited) Au, kakva sesta serija skola u dalj. Tentoglu vodio ubedljivo of prve serije i onda ga Wang nadskoci 4 cm. Cekamo poslednja 3 skoka I uze Kinez Tentoglu je imao 5 skokova preko 8.20 i sjebo ga Wang sa 8.36 Edited July 17, 2022 by Lord Stef
Recommended Posts