kud u maglu Simoviću Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 proča se.....u rubrici kupujem prodajem.....navodno je onomad bio onaj tip, vlasnik kcn-a ili kako već, da se raspita o uslovima mada tamo i nema šta da se proda, sem sulje
DrIlic Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Znaci ode nesto malo kvalitetnijeg programa, strasno. Sve u Srbiji mora da bude roznjikavo, jedino nesto malo ta roznjikava boja nestaje zbog Grka, ali sasvim malo. Steta.
Filipenko Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Hehe, kako će biti lepo kada sva ta divna novinarska lica i doajeni domaćih medija postanu preko noći podređeni 1 Anđusu
Frank Pembleton Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 proča se.....u rubrici kupujem prodajem.....navodno je onomad bio onaj tip, vlasnik kcn-a ili kako već, da se raspita o uslovima mada tamo i nema šta da se proda, sem sulje Nadam se da do toga nece doci, zbog kolega a i zbog svih nas...
kud u maglu Simoviću Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 pitanje svih pitanja je koliko imaju u šteku da finansiraju neisplativi program, kakav je sad na kablu, a i telekom ih je uskratio za neke neisplaćene trase. 2mau bićete obavešteni na vreme
Frank Pembleton Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 pitanje svih pitanja je koliko imaju u šteku da finansiraju neisplativi program, kakav je sad na kablu, a i telekom ih je uskratio za neke neisplaćene trase. 2mau bićete obavešteni na vreme Znam, a i enrgetikatm im kasni...Nije ista klasa a i tema ali i N1 pokupio gro ekipe...
Ravanelli Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 (edited) heh. pokupili su iz ns-a par mladih i dobrih voditelja i novinara, koliko sam ispratio. šatića, maju, i miodraga sovilja. prvo dvoje ne znam kako će se vratiti na rtv Edited June 17, 2014 by Ravanelli
kud u maglu Simoviću Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 koje? kanal? frekvencija? program? sve, držaće sliku do avgusta septembra i onda crno
Frank Pembleton Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 heh. pokupili su iz ns-a par mladih i dobrih voditelja i novinara, koliko sam ispratio. šatića, maju, i miodraga sovilja. prvo dvoje ne znam kako će se vratiti na rtv Da nisi ti pobrkao sa N1?
Frank Pembleton Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Pricao sa kolegama...Horor jbga...To da je zazivelo dosta ljudi bi se zaposlilo.Ali presvlakac jedan 'strani' jedan domaci....
Recommended Posts