Jump to content

Bron/Broen

Featured Replies

Ja tek u utorak. :-/

• Author

Blago tebi, stvarno, meni sad zao sto je gotovo.

kako brate zar nema jod jedna epizoda? ja dogledah 9.

• Author

Pa ima, sinoc isla deseta, poslednja.

blago tebi, ja moram da cekam do sredine nedelje dok nakace eng. prevod na stream

Значи готово је. 

До сада сам пронашла 8 са енглеским преводом,  још 2 и могу да почнем да гледам.

Једва чекам  :D

ima u zalivu 720p sa ex-yu titlovima

juce sam gledao sestu epizodu i do sada mogu reci najbolja sezona, nadam se da ce ovako biti do kraja

Ja sinoć u 2 gledala finale. Odličan kraj. Jak.

jel može da se prati treća sezona ako nisam odgledao drugu?

smorili su za medalju u drugoj

• Author

Pa u principu moze, ali moras da znas sta se dogodilo na kraju druge i zasto. Ne sa slucajem, nego s Martinom i Sagom. 

Na kraju ona iz gradjevinske firme i cela njena prica stvarno nisu imale nikakve veze.

Edited by Tolaa

jel ima neko link za 10. epizodu? sve sto sam skinula je je 9....a pise 10

edit: nasla

Edited by gagilija

Odgledala tri epizode. Prvi utisak mi je da je zaplet zapleten maksimalno, da mi se Sagin prtner Henrik i sviđa i ne sviđa ( liči mi na negog redizajniranog gestapovca), da je njena majka odvratan lik, kao i nova šefica.

Ja i dalje ne mogu da razlučim razliku između švedskog i danskog,  :huh:  mada mi se čini da  danski ima puno reči koje zvuče kao engleski sa nekim brđanskim akcentom. Znam da je nebitno, ali me nervira.

a meni svedski zvuci ko razapet madjarski. a i danci su mi mnogo blizi k srcu

ima u zalivu 720p sa ex-yu titlovima

juce sam gledao sestu epizodu i do sada mogu reci najbolja sezona, nadam se da ce ovako biti do kraja

gledao finale....i izgleda da sam baksuzirao. meni je kraj nikakav, ocekivao sam mnogo bolje

pa ok je, samo su nekako zgurali sve....i oca i majku i rasplet price oko sestre, sef umire, majka joj smesta ubistvo....nekako mi previse za jednu sezonu