Tolaa Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 Blago tebi, stvarno, meni sad zao sto je gotovo.
mustang Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 kako brate zar nema jod jedna epizoda? ja dogledah 9.
mustang Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 blago tebi, ja moram da cekam do sredine nedelje dok nakace eng. prevod na stream
Arkadija Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Значи готово је. До сада сам пронашла 8 са енглеским преводом, још 2 и могу да почнем да гледам. Једва чекам :D
marv Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 ima u zalivu 720p sa ex-yu titlovima juce sam gledao sestu epizodu i do sada mogu reci najbolja sezona, nadam se da ce ovako biti do kraja
MayDay Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Ja sinoć u 2 gledala finale. Odličan kraj. Jak.
kud u maglu Simoviću Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 jel može da se prati treća sezona ako nisam odgledao drugu? smorili su za medalju u drugoj
Tolaa Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 (edited) Pa u principu moze, ali moras da znas sta se dogodilo na kraju druge i zasto. Ne sa slucajem, nego s Martinom i Sagom. Ja sinoć u 2 gledala finale. Odličan kraj. Jak. Na kraju ona iz gradjevinske firme i cela njena prica stvarno nisu imale nikakve veze. Edited December 2, 2015 by Tolaa
gagilija Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 (edited) jel ima neko link za 10. epizodu? sve sto sam skinula je je 9....a pise 10 edit: nasla Edited December 2, 2015 by gagilija
Arkadija Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Odgledala tri epizode. Prvi utisak mi je da je zaplet zapleten maksimalno, da mi se Sagin prtner Henrik i sviđa i ne sviđa ( liči mi na negog redizajniranog gestapovca), da je njena majka odvratan lik, kao i nova šefica. Ja i dalje ne mogu da razlučim razliku između švedskog i danskog, mada mi se čini da danski ima puno reči koje zvuče kao engleski sa nekim brđanskim akcentom. Znam da je nebitno, ali me nervira.
mustang Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 a meni svedski zvuci ko razapet madjarski. a i danci su mi mnogo blizi k srcu
marv Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 ima u zalivu 720p sa ex-yu titlovima juce sam gledao sestu epizodu i do sada mogu reci najbolja sezona, nadam se da ce ovako biti do kraja Ja sinoć u 2 gledala finale. Odličan kraj. Jak. gledao finale....i izgleda da sam baksuzirao. meni je kraj nikakav, ocekivao sam mnogo bolje
gagilija Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 pa ok je, samo su nekako zgurali sve....i oca i majku i rasplet price oko sestre, sef umire, majka joj smesta ubistvo....nekako mi previse za jednu sezonu
Recommended Posts