Jump to content
IGNORED

Bron/Broen

Tolaa

Recommended Posts

Posted

Nova šefica je isti Mystery Man iz Lost Highway-a.

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tolaa

65

• Arkadija

31

• mustang

27

• Frank Pembleton

20

Posted

Ja sve gledam u nadi da ce je saga napucati u glavu. Meni i sefica i majka ko stvorene za uloge

Ne nazirem da iko od likova koji su se do sad pojavili u sezoni ima motiva za pna ritualna ubistva :(

• 2 weeks later...
Posted

Nema Martina? :( Nesto mi se ne pocinje 3. sezona bez kralja...

Posted

Meni ova sezona bolja od obe s Martinom. 

Posted

Nista, onda cekam prve ladne dane i pocinjem...nesto mi ne ide atmosfera u BB sa ovim prolecnim vremenom :fantom: 

Posted

Ova sezona kida. Nervira me sto moram da cekam toliko na sledecu, kao ni u jednoj seriji do sada.

Sad treba uvezati kakve veze sa svim ovim (Holstom i svim ljudima iz onog kruga oko Emila) ima ona misica na celu one gradjevinske firme. Mozda mi je promaklo nesto ranije.

Posted

odlicna je sezona i sjajno radi posao onaj drugi detektiv. mnogo mi se svidja taj iskren odnos izmedju njega i sage jer tako bi trebalo da bude i u RL. 

ali bih volela da hans prezivi i da se vrati na posao jer onu zabu ne podnosim :) [odlicna glumica takodje]

Posted

Ovo sa Hansom si mogla i u spojler, vidis da nisu svi ni poceli da gledaju.

Evo nesto o tome u mom spojleru.

Ta prica sa Hansom je originalno bila drugacije napisana, umesto Hansa je u toj situaciji trebalo da bude Lilian. Ideja je bila da Martin izadje iz zatvora, ne zeli vise da se bavi policijskim poslom, onda se to desi Lilian, i on se, naravno, vrati da bi pronasao krivca.

Posto Bodnia nije produzio ugovor, izmenili su pricu i stavili Hansa umesto Lilian, da bi stavili Sagu pod jos veci pritisak.

Posted

Sad treba uvezati kakve veze sa svim ovim (Holstom i svim ljudima iz onog kruga oko Emila) ima ona misica na celu one gradjevinske firme. Mozda mi je promaklo nesto ranije.

Ona sto je bila s klincem?

Muz joj je ubijen valjda u 7. epizodi. Ubica je verovatno nekako povezan s njim, a ne s njom, ali mislim da se jos ne zna kako.

Posted

Da, da. Evrovizijska učesnica, ne misica. Znam da joj je muž u buretu nadjen, ali su samoj njoj dodelili jako puno vremena i čitav mali subplot.

Posted (edited)

Edit: Spojler da ne otvara ko nije gledao osmu. :)

Da, nemam pojma, za sada je jedina veza izmedju te njene price i celog slucaja to sto je muz bio "slep kod ociju", pa su mu izvadjene oci.

Ali do 8. epizode ni Annika pogrebnica nije imala nikakve veze. A posto su sada obavljena sva ubistva iz one sifre, a nakon toga kidnapovana trudnica, mislim da ce se ispostaviti da sve ima veze s bebom. Bila je ona scena kad ubica iz kola posmatra Holstovu zenu za koju se tad jos uvek mislilo da je trudna i sprema se da je kidnapuje, ali to ipak ne uradi. Sad ne mogu da se setim da li mu je bas tad u kolima stigla fotka od paparazzo plavuse, ali cini mi se da jeste, i da se zato predomislio.

Edited by Tolaa
Posted

Nema Martina? :( Nesto mi se ne pocinje 3. sezona bez kralja...

tako sam i ja mislio

Meni ova sezona bolja od obe s Martinom. 

a sada mislim ovako :)

danas gledam sedmu i osmu

• 2 weeks later...
Posted

Kakav kraj sezone! :Hail:

U jednom momentu sam pomislila da je moguce da ce stvarno da se baci i da ce nastaviti seriju samo sa Henrikom. Kad su mogli bez Martina...

Ko ce docekati sledecu tek za dve godine! :o